Elvis elää ja voi hyvin
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Elvis Presley

Elvis elää ja voi hyvin

Lauantaiiltana Jokelan kirkkoon oli suuri kansanvaellus. Kirkko täyttyi Elviksen ystävistä ja innokkaista ihailijoista, jotka tulivat kuulemaan Elvis is back -yhtyeen esitystä Elviksen parhaista gospel klassikoista ja niiden lisäksi muutamasta maallisemmastakin lauluista kuten Love me tender ja I can't help falling on love with you.

Konserttiyleisöstä noin 80% oli niitä, jotka eivät yleensä käy kirkossa. Eräskin kertoi, että hän on 16 vuotta asunut aivan lähellä Jokelan kirkkoa, eikä koskaan aikaisemmin ole käynyt kirkossa, mutta nyt lähti, kun oli luvassa mielenkiintoinen, Elviksen musiikkia sisältänyt konsertti.

Oli aivan uskomatonta miten upeasti 69-vuotias pastori ja rukoustoiminnastaan tunnettu Seppo Juntunen, kurssikaverini tulkitsi Elviksen musiikkia. Elvis is back -yhtyeen yhteislaulu viisiäänisenä oli upeaa ja koskettavaa kuunneltavaa. Tunnetta oli paljon mukana ja kyynel tuli monien silmäkulmaan. Konsertin päätyttyä yleisö osoitti seisaaltaan suosiota ja sai ylimääräisenä kuulla herkän Love me tender.

Konsertin jälkeen Seppo Juntunen kertoi elämästään esirukoilijana 80-luvulta lähtien. Hän iloitsi siitä, että Helsingin piispat ovat Samuel Lehtosesta Teemu Laajasaloon asti suhtautuneet hänen ja hänen esirukous toimintaansa ymmärtäväisen positiivisesti. Kun Laajasalo kysyi, vieläkö ihmisiä kaatuu, Seppo sanoi, että kyllä kaatuu, jolloin piispa vastasi, että antaa kaatua vaan edelleen.

Seppo Juntunen on edelleen aito ja rento stadin kundi, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja rukoilee uskollisesti ihmisten puolesta, ja edelleen ihmisiä parantuu. Sepon armolahja toimii ja voi hyvin. Ja Elvis konsertteja riittää jatkossakin ympäri Suomen Siionia. Kysyntää riittää mahtavalle Elvis-tulkille ja loistavalle yhtyeelle. Tänä päivänä monet kaipaavat tunnetta, valoa ja lämpöä, jota Elviksen kuolemattomat klassikot tarjoavat upeasti ja ammattitaitoisesti esitettyinä. Kiitos Seppo! Elvis on saanut sinusta loistavan tulkitsijan.

Timo Huuhtanen

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: