Tuusulan kirkkokuoro

Tuusulan kirkkokuoro

Tuusulan kirkkokuorossa voit laulaa hengellisiä lauluja, virsisovituksia ja muuta kirkkomusiikkia leppoisassa ja lämminhenkisessä kuoroyhteisössä.

Tervetuloa perinteiseen kirkkokuoroon. Kuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.45-20.30 Lahelan tertussa.

Kuoroa johtaa Eero Hartikainen.

Seuraa kuoroa Facebookissa: https://www.facebook.com/Tuusulan-kirkkokuoro-103378296741223/

Ohjelmisto

Yksittäisten laulujen ohella Tuusulan kirkkokuoro on aika ajoin valmistanut myös laajempia teoksia. Näitä ovat olleet

• Seppo Pänkäläisen Luukas-passio
  • Telemannin ja Buxtehuden kantaatit
  • Kansanmusiikkipohjainen Viulujen vesper

Kuoromatkat

Tuusulan kirkkokuoro osallistuu säännöllisesti valtakunnallisiin kirkkomusiikkitapahtumiin ja tekee aika ajoin myös kuoromatkoja kotimaisiin tai ulkomaisiin kohteisiin. Keväällä 2018 kuoro teki retken Asikkalaan, missä laulettiin yhdessä paikallisen kirkkokuoron kanssa.

Keväällä 2017 kuoro osallistui Kirkon musiikkijuhille, jotka pidettiin tällä kertaa Helsingissä.

Keväällä 2016 tehtiin retki kotimaassa; yhdessä Kellokosken kappelikuoron kanssa vierailtiin Mäntyharjun seurakunnassa, missä pidettiin oma konsertti ja avusttiin messussa.

Toukokuussa 2014 matkakohteena oli Viron Viljandi ja  2013 kuoro teki matkan Vienan Karjalaan.