Kerhot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kerhot

Tytöille ja pojille on tarjolla mielenkiintoista ja vauhdikasta tekemistä eri puolilla Tuusulaa.

Tytöille ja pojille on tarjolla mielenkiintoista ja vauhdikasta tekemistä. Eri puolilla Tuusulaa kokoontuu runsaasti monenlaisia kerhoja monenlaisen toiminnan parissa. Kerhoissa ohjaajina toimii koulutettuja ja tunnollisia nuoria ja aikuisia.

Kerhot

Monitoimikerho (entinen tyttökerho)

Monitoimikerhossa tehdään erilaisia asioita yhdessä: leikitään, askarrellaan, piirretään, ulkoillaan ja ehkä joskus kokataan kerhotilan mahdollisuuksista riippuen. Kerho on tarkoitettu tytöille ja pojille.

Bofferikerho

Kerhossa opetellaan pehmomiekkailua ja rakennetaan itse jotain miekkailuun liittyviä tarvikkeita.

Roolipelikerho

Kerhossa tutustutaan roolipelaamiseen paitsi scifi ja fantasiamaailmassa, myös historiallisessa kontekstissa. Pelaamme mm. antiikin ajan Roomassa ja keskiajan Euroopassa. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, ennakkoluuloton asenne ja valmius heittää noppaa riittävät.

Salibandykerho

Kerhossa tutustutaan lajiin yhdessä erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.

Pienoismallikerho

Kerhossa tutustutaan opetellaan rakentamaan muovisista rakennussarjoista autoja, laivoja ja lentokoneita. Taito kehittyy tekmisen kautta, alussa ei tarvitse olla mestari.

Kerhot lapsille ja vanhemmille

Äiti-tytär kerho

Kerhossa äidit ja tyttäret saavat viettää aikaa yhdessä mukavien askarteluiden äärellä.

Eräkerho

Kerhossa isät ja pojat saavat viettää aikaa yhdessä mukavien puutöiden, kalastusvälineiden ja erähenkisten tarvikkeiden valmistamisen äärellä.

Koriskerho

Kerhossa isät ja pojat saavat viettää yhdessä aikaa lajin parissa pelaillen. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen. Kerho toteutetaan yhdessä Vantaan Nmky:n kanssa.

Salibandykerho

Kerhossa isät ja pojat tutustuvat lajiin yhdessä erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.

Jokaisessa kerhossa vietetään hartaushetki.

Tarkemmat kerhotiedot

Salibandy-, monitoimi- ja muut kerhot sekä kerhot lapsille ja vanhemmille löydät niiden omilta sivuilta. Kerhotiedot löytyvät myös sivun alalaidan liitteistä. Kaikki kerhot eivät ole vielä varmistuneet ja listat ovat loppullisia elokuun loppuun mennessä.

Birgitta Kokko vastaa monitoimi- ja äiti tytär kerhoista. Tommi Aulasmaa taas muista kerhoista ja isä poika kerhoista.