Kerhot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kerhot

Tytöille ja pojille on tarjolla mielenkiintoista ja vauhdikasta tekemistä eri puolilla Tuusulaa.

Tytöille ja pojille on tarjolla mielenkiintoista ja vauhdikasta tekemistä. Eri puolilla Tuusulaa kokoontuu runsaasti monenlaisia kerhoja monenlaisen toiminnan parissa. Kerhoissa ohjaajina toimii koulutettuja ja tunnollisia nuoria ja aikuisia.

Syksy 2018

Ilmoittautuminen kerhoihin alkaa ti 4.9. klo 17. Kerhot alkavat pääsääntöisesti viikolla 37.

Tarkemmat kerhotiedot

Salibandy-, monitoimi- ja muut kerhot sekä kerhot lapsille ja vanhemmille löydät niiden omilta sivuilta. Lopullisesti kaikki kerhot ovat tiedossa elokuun loppussa.

Kerhojen perässä on tieto vastuutyöntekijästä.

Kerhot

Bofferikerho

Kerhossa opetellaan pehmomiekkailua ja rakennetaan itse jotain miekkailuun liittyviä tarvikkeita.

Kokkikerho

Kerhossa opetellaan ruuanlaittoa, terveellisiä välipaloja ja syödään yhdessä. Iltapäivän kokkikerhoihin voit tulla koulun jälkeen klo 13.30  kokkailut aloitetaan n. klo 14.45  Ei tarvitse olla mikään mestarikokki, kunhan on halu oppia uutta.

Monitoimikerho

Monitoimikerhossa tehdään erilaisia asioita yhdessä: leikitään, luovaa ilmaisua,askarrellaan, piirretään, ulkoillaan ja ehkä joskus kokataan kerhotilan mahdollisuuksista riippuen. Kerho on tarkoitettu tytöille ja pojille.

Pienoismallikerho

Kerhossa tutustutaan opetellaan rakentamaan muovisista rakennussarjoista autoja, laivoja ja lentokoneita. Taito kehittyy tekemisen kautta, alussa ei tarvitse olla mestari.

Roolipelikerho

Kerhossa tutustutaan roolipelaamiseen paitsi scifi ja fantasiamaailmassa, myös historiallisessa kontekstissa. Pelaamme mm. antiikin ajan Roomassa ja keskiajan Euroopassa (Seukkarilla) ja seikkailemme Pokemon maailmassa (Jokelassa). Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, ennakkoluuloton asenne ja valmius heittää noppaa riittävät.

Salibandykerho

Kerhossa tutustutaan lajiin yhdessä erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.

Teatterikerho

Kerhossa tehdään ilmaisutaito-ja improvisaatioharjoituksia. Kerhovuoden aikana toteutetaan kaksi esitystä, syys- ja kevätkauden päätteeksi.

Kerhot lapsille ja vanhemmille

Äiti-tytär kerho

Kerhossa äidit ja tyttäret saavat viettää aikaa yhdessä mukavien askarteluiden äärellä.

Eräkerho

Kerhossa isät ja pojat saavat viettää aikaa yhdessä mukavien puutöiden, kalastusvälineiden ja erähenkisten tarvikkeiden valmistamisen äärellä.

Salibandykerho

Kerhossa isät ja pojat tutustuvat lajiin yhdessä erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.

Jokaisessa kerhossa vietetään hartaushetki.