Kerhot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Jauhoisia käsiä pöydällä.

Kerhot

Koululaisille on tarjolla mielenkiintoista ja vauhdikasta tekemistä eri puolilla Tuusulaa.

Eri puolilla Tuusulaa kokoontuu runsaasti monenlaisia kerhoja monenlaisen toiminnan parissa. Kerhoissa ohjaajina toimii koulutettuja ja tunnollisia nuoria ja aikuisia.

Kerhot ovat ilmaisia osallistujille, mutta joissain kerhoissa kerholaiset maksavat itselleen rakennettavista tarvikkeista tarvikemaksua (esim. pienoismalli- ja bofferikerho).

 

Kerhokausi 2023-2024

Kerhot alkavat viikolla 37 (ellei yksittäisen kerhon kohdalla ole muuta mainittu) ja jatkuvat keväälle 2023.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa viikolla 36 - tiistaina 5.9. klo 18.

Tulevan kerhokauden kerhojen eteen tulee maininta 2023-2024 ja ne ovat nähtävissä elokuun loppuun mennessä.

Tarkemmat kerhotiedot ja ilmoittautuminen

Liikunta-, kädentaito- ja luovat kerhot löydät niiden omilta sivuilta ja pääset ilmoittautumaan.

Kerhojen yhteydessä on vastuutyöntekijän yhteystiedot.

Jokaisessa kerhossa vietetään hartaushetki.

Liikuntakerhot

Salibandykerho

Kerhossa tutustutaan lajiin yhdessä erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.

August kertoo Kellokosken salibandykerhosta.

 

Bofferikerho

Kerhossa opetellaan pehmomiekkailua ja rakennetaan itse jotain miekkailuun liittyviä tarvikkeita.

Rufus kertoo mitä bofferikerhossa tapahtuu.

Frisbeegolfkerho

Kerhossa tutustutaan lajiin ja sen tekniikoihin ulkona ja sisällä pelaamisen ja harjotteiden kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.  

Kädentaitokerhot

Kokkikerho

Kerhossa opetellaan ruuanlaittoa, terveellisiä välipaloja ja välillä herkutellaankin ja tietenkin syödään yhdessä. Ei tarvitse olla mikään mestarikokki, kunhan on halu oppia uutta.

Monitoimikerho

Monitoimikerhossa tehdään erilaisia asioita yhdessä: leikitään, askarrellaan, piirretään, ulkoillaan ym. ja saatetaan leipoa kerhotilan mahdollisuuksista riippuen.

Pienoismallikerho

Kerhossa tutustutaan opetellaan rakentamaan muovisista rakennussarjoista autoja, laivoja ja lentokoneita. Taito kehittyy tekemisen kautta, alussa ei tarvitse olla mestari.

Luovuuskerhot

Ilmaisutaidonkerho

Kerhossa tutustutaan erilaisten ilmaisutaidollisten harjoitteiden kautta itseilmaisuun ja näyttelemiseen. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, riittää että on intoa ja halua kokeilla uusia asioita.

Roolipelikerho

Kerhossa itse luodut hahmot seikkailevat kuvitteellisessa fantasiamaailmassa välillä mm. miekkaillen ja aarteita etsien. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, riittää että on intoa ja halua kokeilla uusia asioita. Englannin osaamisesta on hyötyä, mutta hyvä mielikuvitus ja tiimityöskentely on tärkeämpää.

Kuorot

Kuoroissa opitaan äänenkäyttöä ja musiikinperusteita turvallisesti mukavien, harjoitusten, kehorytmiikan, soittamisen ja leikin kautta.