Kerhot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kerhot

Tytöille ja pojille on tarjolla mielenkiintoista ja vauhdikasta tekemistä eri puolilla Tuusulaa.

Tytöille ja pojille on tarjolla mielenkiintoista ja vauhdikasta tekemistä. Eri puolilla Tuusulaa kokoontuu runsaasti monenlaisia kerhoja monenlaisen toiminnan parissa. Kerhoissa ohjaajina toimii koulutettuja ja tunnollisia nuoria ja aikuisia.

Kerhokausi 2019-2020

Kerhot alkavat syksyllä viikolla 37.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa ti 3.9. klo 17 sivulle tulevan linkin kautta.

Nyt esillä olevat kerhot ovat viime kauden kerhoja ja tulevan kerhokauden kerhojen eteen tulee maininta 2019-2020.

Kaikki tulevan kerhokauden kerhot ovat selvillä elokuun loppuun mennessä.

Kerho alkavat syyskuussa ja jatkuvat keväällä 2020. Kaikki tulevan kerhokauden kerhot näkyvät sivuilla elokuun loppuun mennessä ja ilmoittautuminen alkaa syyskuun alussa.

Tarkemmat kerhotiedot

Salibandy-, monitoimi- ja muut kerhot sekä kerhot lapsille ja vanhemmille löydät niiden omilta sivuilta. Lopullisesti kaikki kerhot ovat tiedossa elokuun loppussa.

Kerhojen perässä on tieto vastuutyöntekijästä.

Kerhot

Bofferikerho

Kerhossa opetellaan pehmomiekkailua ja rakennetaan itse jotain miekkailuun liittyviä tarvikkeita.

Rufus kertoo mitä bofferikerhossa tapahtuu.

Kokkikerho

Kerhossa opetellaan ruuanlaittoa, terveellisiä välipaloja ja syödään yhdessä. Iltapäivän kokkikerhoihin voit tulla koulun jälkeen klo 13.30  kokkailut aloitetaan n. klo 14.00  Ei tarvitse olla mikään mestarikokki, kunhan on halu oppia uutta.

Monitoimikerho

Monitoimikerhossa tehdään erilaisia asioita yhdessä: leikitään, kokeillaan ilmaisutaitoa, askarrellaan, piirretään, ulkoillaan ja saatetaan kokataan kerhotilan mahdollisuuksista riippuen.

Pienoismallikerho

Kerhossa tutustutaan opetellaan rakentamaan muovisista rakennussarjoista autoja, laivoja ja lentokoneita. Taito kehittyy tekemisen kautta, alussa ei tarvitse olla mestari.

Roolipelikerho

Kerhossa tutustutaan roolipelaamiseen paitsi scifi ja fantasiamaailmassa, myös historiallisessa kontekstissa. Pelaamme mm. antiikin ajan Roomassa ja keskiajan Euroopassa. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, ennakkoluuloton asenne ja valmius heittää noppaa riittävät.

Salibandykerho

Kerhossa tutustutaan lajiin yhdessä erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.

August kertoo Kellokosken salibandykerhosta.

 

Kerhot lapsille ja vanhemmille

Äiti-lapsi kerho

Kerhossa äidit ja lapset saavat viettää aikaa yhdessä mukavien toimintojen äärellä. Kerhoa vetää aikunen.

 

Eräkerho

Kerhossa vanhemmat lapsineen saavat viettää aikaa yhdessä mukavien puutöiden, kalastusvälineiden ja erähenkisten tarvikkeiden valmistamisen äärellä.

Salibandykerho

Kerhossa isät ja pojat tutustuvat lajiin yhdessä erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.

Jokaisessa kerhossa vietetään hartaushetki.