Kerhot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kerhot

Tytöille ja pojille on tarjolla mielenkiintoista ja vauhdikasta tekemistä eri puolilla Tuusulaa.

Tytöille ja pojille on tarjolla mielenkiintoista ja vauhdikasta tekemistä. Eri puolilla Tuusulaa kokoontuu runsaasti monenlaisia kerhoja monenlaisen toiminnan parissa. Kerhoissa ohjaajina toimii koulutettuja ja tunnollisia nuoria ja aikuisia.

Ilmoittautumiset

Kerhot alkavat syksyllä 2017 ja jatkuvat keväälle 2018. Tulevan kerhokauden kerhot tulevat tälle sivulle elokuun loppuun mennessä. Linkki ilmoittautumissivulle avautuu tällä sivulla ke 6.9. klo 18.

Alla on kerrottu hieman millaisia kerhoja meillä on ollut ja mitä niissä tehdään. Saman tyylisiä kerhoja tulee olemaan myös tulevalla kerhokaudella.

Kerhot

Tyttökerho

Kerhossa askarrellaan,leikitään, leivotaan ja tehdään mukavia asioita yhdessä.

Bofferikerho

Kerhossa opetellaan pehmomiekkailua ja rakennetaan itse jotain miekkailuun liittyviä tarvikkeita.

Salibandykerho

Kerhossa tutustutaan lajiin yhdessä erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.

Pienoismallikerho

Kerhossa tutustutaan opetellaan rakentamaan muovisista rakennussarjoista autoja, laivoja ja lentokoneita. Taito kehittyy tekmisen kautta, alussa ei tarvitse olla mestari.

Kerhot lapsille ja vanhemmille

Äiti-tytär kerho

Kerhossa äidit ja tyttäret saavat viettää aikaa yhdessä mukavien askarteluiden äärellä.

Eräkerho

Kerhossa isät ja pojat saavat viettää aikaa yhdessä mukavien puutöiden, kalastusvälineiden ja erähenkisten tarvikkeiden valmistamisen äärellä.

Koriskerho

Kerhossa isät ja pojat saavat viettää yhdessä aikaa lajin parissa pelaillen. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen. Kerho toteutetaan yhdessä Vantaan Nmky:n kanssa.

Salibandykerho

Kerhossa isät ja pojat tutustuvat lajiin yhdessä erilaisten harjoitteiden ja pelaamisen kautta. Taito ei ole tärkeitä vaan into ja uuden oppiminen.

Jokaisessa kerhossa vietetään hartaushetki.

Tarkemmat kerhotiedot

Sivun alalaidassa on liitteenä tulevan kerhokauden kerhoja. Kaikki kerhot eivät ole vielä varmistuneet ja listat ovat loppullisia elokuun loppuun mennessä.

Birgitta Kokko vastaa tyttöjen kerhoista sekä äiti tytär kerhoista. Tommi Aulasmaa taas vastaa poikien kerhoista ja isä poika kerhoista. Sekakerhojen kohdalla on maininta vastuuhenkilöstä.


pdf liite

Poikien kerhot 2017-2018

pdf liite

Tyttöjen kerhot 2017-2018

pdf liite

Sekakerhot ja kerhot vanhemmille ja lapsille 2017-2018