Leirit

Kouluikäisten leiritoiminta

ilmoittautua tästäTervetuloa mukaan juhlavuotemme toimintoihin!

Kirkon kouluikäisten parissa tekemä kerho-ja leiritoiminta täyttää 100- vuotta!

VUODEN 2020 LEIRIT

Leirejä ohjaavat seurakunnan työntekijät yhdessä koulutettujen isosten kanssa.
Leirit ovat laadukkaita, turvallisia ja edullisia.

Leirimaksuista voi anoa alennusta tai vapautusta  sosiaalisin perustein
vapaamuotoisella anomuksella sähköpostilla kyseisen leirin vastuuhenkilölle.

Syysloman päiväleirit Russalla 12.-13.10.

Järjestämme syyslomalla alakoululaisille 1.-6.-luokkalaisille (2013-2008 syntyneet) päiväleirejä maanantaina ja tiistaina klo 8-17.

Päivän aikana touhuamme yhdessä pelailun, askartelun, leikin yms. kivan merkeissä ulkona ja sisällä.

Päiväleirin hinta on 10 € (sisältää lämpimän ruuan, välipalan, ohjelman). Kaikki leiriläiset ovat vakuutettu seurakunnan puolesta.

Ilmoittautuminen alkaa 21.9. ja voit ilmoittautua tästä.

Tommi Aulasmaa

Kultaleiri 10-14-vuotiaille
Tievatuvalla Lapissa
siirretty kesälle 2021

Tule kokemaan lapin taika yhdessä muiden kanssa.

Lähdemme leirille sunnuntai-iltana ja palaamme lauantaiaamuna. Leirillä vierailemme porotilalla ja teemme pieniä vaellusreittejä. Mahdollisuus myös huuhtoa kultahippuja kullanhuudontapaikalla.

Leiri toteutetaan yhdessä muiden seurakuntien kanssa ja kuljetus Orimattian seurakunnan kanssa.

Hinnat

Hinta sisältää täysihoitodon, kuljetuksen ja retket.

• 118 € lapsi, seuraava 90 € (srk-jäsen)
  • 140 € lapsi, seuraava 120 €  (ei jäsen)

Ilmoittaudu mukaan leirille.

Birgitta Kokko

Maksuvapautus

Leirimaksuista voi anoa alennusta tai vapautusta. Lähetä vapaamuotoinen anomus sähköpostilla lisätietoja antavalle työntekijälle hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

Peruutusehdot

Muualla kuin Tuusulan seurakunnan omissa paikoissa noudatamme kyseisen paikan peruutusehtoja. Omilla leireillämme noudatamme seuraavia peruutusehtoja:

• 0-15 vrk ennen tapahtumaa maksutta
  • 14-1 vrk ennen tapahtumaa 25% maksusta
  • alle vuorokausi ennen tapahtumaa 90% maksusta.

Sairaustapauksissa peruuntumisilmoituksen yhteydessä toimitetaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisessa tuusulalaiset ovat etusijalla,mutta muualta tulevat ovat tervetulleita mukaan ja voivat ilmoittautua normaalisti. Varapaikalle jääneet tuusulalaiset ohittavat muun paikkakuntalaiset ilmoittautuneet.