Leirit

Kouluikäisten leiritoiminta

Leirejä ohjaavat seurakunnan työntekijät yhdessä koulutettujen nuorten ryhmänohjaajien kanssa.

Leirit ovat laadukkaita, turvallisia ja edullisia.

Osallistumismaksuista voi anoa alennusta tai vapautusta täyttämällä lomakkeen.

Perheleiri

Perheleiri Kukonnotkossa Heinolassa 20.-22.8.

Tervetuloa leirille perheenä, isovanhemman tai kummin kanssa. Leirillä on monipuolista ohjelmaa lapsille ja aikuisille sisällä ja ulkona.

Leirialue on laaja ja se mahdollistaa monipuolisen omatoimisen harrastamisen ohjelman ulkopuolella (mm. laaja leikkipiha, jalkapallo- ja koripallokenttä, hyvä uimaranta, kanootteja, polkuveneitä yms.)

Leirillä on mahdollista yöpyä perheenä pienessä mökissä. Leiri järjestetään yhteistyössä Vantaan Nmky:n kanssa.

• 25€ lapsi (srk:n jäsen) ja 38€ (ei jäsen)
  • 50€ aikuinen (srk:n jäsen) ja 75€ (ei jäsen)

Ilmoittautuminen 30.3. alkaen

Ilmoittautuminen alkaa 30.3. Voit ilmoittautua mukaan verkkolomakkeella.

Tommi Aulasmaa

Peruutusehdot

Muualla kuin Tuusulan seurakunnan omissa paikoissa noudatamme kyseisen paikan peruutusehtoja. Omilla leireillämme noudatamme seuraavia peruutusehtoja:

• 0-15 vrk ennen tapahtumaa maksutta
  • 14-1 vrk ennen tapahtumaa 25% maksusta
  • alle vuorokausi ennen tapahtumaa 90% maksusta.

Sairaustapauksissa peruuntumisilmoituksen yhteydessä toimitetaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisessa tuusulalaiset ovat etusijalla, mutta muualta tulevat ovat tervetulleita ja voivat ilmoittautua mukaan.

Varapaikalla tuusulalaiset ovat etusijalla.