Leirit

Kouluikäisten leirit

Hiihtolomaleiri

19.-22.2. järjestämme 10-14 -vuotiaiden (2008-2004) hiihtolomaleirin Kiipulassa Turengissa.

Lähde mukaan viettämään hiihtoloma mukavassa seurassa kivan tekemisen merkeissä.

Leirillä vietetään aikaa ulkoilun, askartelun, pelailun ja yhdessäolon merkeissä. Uimis, saunomis ja sisäpeli mahdollisuus. Iltaohjelmat ja tunnelmallinen laavu kruunaavat iltoja. Päivän päätteeksi hiljennytään hartauden äärelle.

Hinta

Leirin hinta 80€ Tuusulan seurakunnan jäseniltä, muilta 120 €. Maksu sisältää ruokailun, ohjelman ja materiaalin sekä vakuutuksen. Sisaralennus. Leirimaksusta voi anoa alennusta/vapautusta, vapaamuotoisella hakemuksella työntekijältä.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje.

Tiedustelut: Tommi Aulasmaa 040 527 1487.

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta. Alkaa 8.12.

Peruutusehdot

Muualla kuin Tuusulan seurakunnan omissa paikoissa noudatamme kyseisen paikan peruutusehtoja. Omilla leireillämme noudatamme seuraavia peruutusehtoja:

• 7 vrk ennen tapahtumaa maksutta
  • 6-1 vrk ennen tapahtumaa 25% maksusta
  • alle vuorokausi ennen tapahtumaa 50% maksusta.

Sairaustapauksissa peruuntumisilmoitukseen yhteydessä toimitetaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisessa tuusulalaiset ovat etusijalla,mutta muualta tulevat ovat tervetulleita mukaan ja voivat ilmoittautua normaalisti. Varapaikalle jääneet tuusulalaiset ohittavat muun paikkakuntalaiset ilmoittautuneet.

Tommi Aulasmaa

Tietoa leireistä

Tytöille ja pojille on tarjolla monenlaisia mielenkiintoisia ja vauhdikkaita leirejä koululaisten loma-aikoina. Leirit toteutetaan seurakunnan omassa leirikodissa ja muualla Suomessa. Leirejä ohjaavat työntekijät yhdessä koulutettujen isosten kanssa. Leirit ovat laadukkaita, turvallisia ja edullisia. Leirimaksuista voi anoa vapautusta sosiaalisin perustein.

Jokainen toimintaan osallistuva on vakuutettu.