Leirit

Kouluikäisten leiritoiminta

Leirejä ohjaavat seurakunnan työntekijät yhdessä koulutettujen isosten kanssa.
Leirit ovat laadukkaita, turvallisia ja edullisia.

Leirimaksuista voi anoa alennusta tai vapautusta  sosiaalisin perustein
vapaamuotoisella anomuksella sähköpostilla kyseisen leirin vastuuhenkilölle.

Talvileiri
10-14-vuotiaille (2010-2006)
Nokian Urhatussa
22.- 25.2.2021

Lähde mukaaan talvileirille Nokian Urhattuun. Leirillä monenlaista toimintaa sisällä ja ulkona. Saunomista, makkaranpaistoa, askartelua, pelailua sekä ikimuistoiset iltaohjelmat. Ulkomaasto ja päärakennus mahdollistavat monipuolisen toiminnan.

alle 14-vuotiaat 80 € srk-jäsen, 120 € ei srk-jäsen

yli 14-vuotiaat 120 € srk-jäsen, 160 € ei srk-jäsen

sisältää matkat, ruokailun, vakuutuksen ja ohjelman

Mikäli korona estää yöleirien järjestämisen pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään muuta toimintaa. Ilmoita halustasi osallistua korvaavaan toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen 1.-31.1.2021

Leirivastaava Birgitta Kokko 040-7158703

Kultaleiri 10-14-vuotiaille
Tievatuvalla Lapissa 13.-19.6.2021

Kesän 2020 Kultaleiri siirrettiin vuodelle 2021. Leirille aiemmin ilmoittautuneiden tulee vahvistaa leiripaikka 14.2. mennessä Birgitta Kokolle, **@**

Vapautuneita paikkoja voi kysellä 15.2.-17.3.

Tule kokemaan yhdessä Lapin taikaa muiden kanssa.

Lähdemme matkaan sunnuntai-iltana ja palaamme lauantaiaamuna. Leirillä vierailemme porotilalla ja teemme pieniä vaellusreittejä. Mahdollisuus myös huuhtoa kultahippuja kullanhuudontapaikalla.

Leiri toteutetaan useiden seurakuntien kanssa yhdessä ja kuljetus Orimattian seurakunnan kanssa.

Hinnat

Hinta sisältää täysihoitodon, kuljetuksen ja retket.

• 118 € lapsi, seuraava 90 € (srk-jäsen)
  • 140 € lapsi, seuraava 120 €  (ei jäsen)

Ilmoittaudu mukaan leirille.

Birgitta Kokko

Maksuvapautus

Leirimaksuista voi anoa alennusta tai vapautusta. Lähetä vapaamuotoinen anomus sähköpostilla lisätietoja antavalle työntekijälle hyvissä ajoin ennen leirin alkua.

Peruutusehdot

Muualla kuin Tuusulan seurakunnan omissa paikoissa noudatamme kyseisen paikan peruutusehtoja. Omilla leireillämme noudatamme seuraavia peruutusehtoja:

• 0-15 vrk ennen tapahtumaa maksutta
  • 14-1 vrk ennen tapahtumaa 25% maksusta
  • alle vuorokausi ennen tapahtumaa 90% maksusta.

Sairaustapauksissa peruuntumisilmoituksen yhteydessä toimitetaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisessa tuusulalaiset ovat etusijalla,mutta muualta tulevat ovat tervetulleita ja voivat ilmoittautua mukaan.
Varapaikalla tuusulalaiset ovat etusijalla.