Kausipuutarhuri

Kausipuutarhuri

Tuusulan seurakunta hakee kausipuutarhureita määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2020 Paijalan hautausmaalle, Kirkkopuistoon, Kellokosken hautausmaalle ja Jokelan uurnalehtoon.

Kausipuutarhurit

• vastaavat viheralueiden ylläpitotyön toteutuksesta vastuualueillaan
  • toimivat ryhmänvetäjinä
  • osallistuvat erityistä osaamista vaativiin työtehtäviin, kuten haudankaivuuseen, kasvinsuojeluun tai työvälineiden huoltoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on viheralan/ puutarhatalouden perustutkinto (puutarhuri) tai vankka alan työkokemus.

Eduksi katsotaan

• hautaustoimen toimintaympäristön tuntemus
  • koneiden ja laitteiden käyttötaito
  • valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä.

Odotamme kausipuutarhureilta

• positiivista asennetta
  • täsmällisyyttä
  • kykyä fyysiseen ulkotyöhön
  • yhteistyökykyä.

Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 303. Tehtävät täytetään 14.4.2020 alkaen ja työsuhteen kesto on 6,5 kuukautta.

Paijalan hautausmaalla on uusi, ajanmukainen sosiaali- ja huoltorakennus, joka on otettu käyttöön 2019. Myös muilla hautausmailla on uudet, ajanmukaiset sosiaali- ja huoltotilat.

Viikkotyöaika on 38 tuntia 45 minuuttia. Työsuhteissa on 3 kuukauden koeaika.

Hakuaika 2.2.2020 saakka

Hakuaika päättyy sunnuntaina 2.2.2020. Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Rekrytoinnit aloitetaan jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Mona Tigerstedt