Varhaiskasvatustyön ohjaajan virka
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Varhaiskasvatustyön ohjaajan virka

Etsimme osaajaa kasvatuksen tiimiin

Etsimme kasvatuksen tiimiin osaajaa johtamaan ja kehittämään varhaiskasvatuksen kenttää yhdessä varhaiskasvatuksen ohjaajan kanssa. Viran erityiseksi vastuualueeksi on määritelty päiväkerho- ja iltapäiväkerhotyö. Pidämme pedagogista osaamista tärkeänä ja arvostamme kokemusta lapsiryhmien kanssa työskentelystä sekä esimiestehtävistä. Toivomme, että seurakunta työympäristönä on sinulle tuttu.

Tule kehittämään työtä yhdessä toisten kanssa

Tuusulan seurakunnassa on yhdessä tekemisen meininki, ja sitä toivomme myös tiimimme uudelta jäseneltä. Etsimme sinua, joka pystyt löytämään uusia uria ja kehittämään työtä rohkealla otteella yhdessä tiimin kanssa, joka uskaltaa myös kokeilla ja epäonnistua. Tehtävässä tarvitaan joustavuutta ja yhteistyötaitoja. Hyvästä huumorintajusta on myös apua.

Pätevyysvaatimukset

Edellytämme viran haltijalta kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajan pätevyyttä (sosionomi AMK. Kirkon sääädöskokoelma nro 124 §) tai vastaavaa pätevyyttä. Arvostamme myös muuten hankittua seurakunnallista pätevyyttä ja kokemusta.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen, ja hänen tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaan tehtäväkohtaisen palkan ollessa 2670,19 €. Seurakunnassa on useita toimipisteitä, joten oma auto on välttämätön.

Hakuaika

Viran hakuaika on 1.2.-20.2.2019. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ma 25.2.2019

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat varhaiskasvatuksen ohjaaja Katja Manninen-Abbouchi (p. 040 778 9776, **@**) ja kasvatuksen työalajohtaja Elisa Varkemaa (p. 040 653 0294, **@**)

Hakemukset

Hakemukset kirkkoHR-sivuilta