Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Aarne Ormio

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen illoissa kuunnellaan sanaa, rukoillaan yhdessä ja lauletaan. Voit myös tulla keskustelemaan omista asioistasi sielunhoitajien kanssa.

Ylistystä, Jumalan sanaa ja esirukousta klo 18.30 seurakuntakeskuksessa. Illan jälkeen kahvitarjoilu.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Hengen Uudistus Kirkossamme ry:n kanssa. Liike mm. korostaa Pyhän Hengen, armolahjojen, rukouksen ja yhteyden merkitystä kristillisten kirkkojen, yhteisöjen ja yksityisten kristittyjen elämässä.

Tulevia tapahtumia

To 1.10.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Jumalan sanan kuulemista, rukousta ja laulua. Puhe: Mäntsälän vapaasrk:n pastori Kari Muukka. Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja lopuksi myös iltapalaan. Tilaisuus on yhteiskristillinen ja ekumeeninen.

To 15.10.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Jumalan sanan kuulemista, rukousta ja laulua. Puhujana pastori Oiva Salli. Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja lopuksi myös iltapalaan. Tilaisuus on yhteiskristillinen ja ekumeeninen.

To 29.10.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Jumalan sanan kuulemista, rukousta ja laulua. Puhujina Markku ja Tarja Veilo Hämeenlinnan helluntaisrk:sta. Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja lopuksi myös iltapalaan. Tilaisuus on yhteiskristillinen ja ekumeeninen.

To 12.11.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Jumalan sanan kuulemista, rukousta ja laulua. Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja lopuksi myös iltapalaan. Tilaisuus on yhteiskristillinen ja ekumeeninen.

To 26.11.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Jumalan sanan kuulemista, rukousta ja laulua. Puhujina Rauno ja Salme Helppi Intiamissiosta. Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja lopuksi myös iltapalaan. Tilaisuus on yhteiskristillinen ja ekumeeninen.