Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Aarne Ormio

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen illoissa kuunnellaan sanaa, rukoillaan yhdessä ja lauletaan. Voit myös tulla keskustelemaan omista asioistasi sielunhoitajien kanssa.

Ylistystä, Jumalan sanaa ja esirukousta klo 18.30 seurakuntakeskuksessa. Illan jälkeen kahvitarjoilu.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Hengen Uudistus Kirkossamme ry:n kanssa. Liike mm. korostaa Pyhän Hengen, armolahjojen, rukouksen ja yhteyden merkitystä kristillisten kirkkojen, yhteisöjen ja yksityisten kristittyjen elämässä.

Tulevia tapahtumia

Pe 12.3.2021 18:30
Sanan ja rukouksen ilta verkossa
Muu tila
Sanan ja rukouksen ilta videoituna. Puhumassa pastori Petri Kauhanen. Nähtävissä YouTubesta laittamalla hakukenttään "Petri Kauhanen Tuusula".
Pe 26.3.2021 18:30
Sanan ja rukouksen ilta verkossa
Muu tila
Puhumassa Markku ja Teija Veilo Hämeenlinnan helluntaiseurakunnasta. Mukana Heljä Markkula. Ilta löytyy YouTubesta hakusanoilla Markku ja Teija Veilo Tuusula.
To 8.4.2021 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Jumalan sanan kuulemista, rukousta ja laulua. Lopussa mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja iltapalaan. Tilaisuus on yhteiskristillinen ja ekumeeninen.

To 22.4.2021 18:30

To 6.5.2021 18:30