Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Aarne Ormio

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen illoissa kuunnellaan sanaa, rukoillaan yhdessä ja lauletaan. Voit myös tulla keskustelemaan omista asioistasi sielunhoitajien kanssa.

Ylistystä, Jumalan sanaa ja esirukousta klo 18.30 seurakuntakeskuksessa. Illan jälkeen kahvitarjoilu.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Hengen Uudistus Kirkossamme ry:n kanssa. Liike mm. korostaa Pyhän Hengen, armolahjojen, rukouksen ja yhteyden merkitystä kristillisten kirkkojen, yhteisöjen ja yksityisten kristittyjen elämässä.

Tulevia tapahtumia

To 31.1.2019 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Puhujana pastori Lauri Seppänen. Ehtoollinen alussa, lopussa mahdollisuus henk.koht. keskusteluun ja iltapalaan.

To 28.2.2019 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Sanan ja rukouksen illoissa kuuntelemme sanaa, laulamme ylistyslauluja ja rukoilemme yhdessä. Voit myös tulla keskustelemaan omista asioistasi sielunhoitajien kanssa. Illan jälkeen kahvitarjoilu. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Hengen Uudistus Kirkossamme ry:n kanssa.

To 28.3.2019 18:30