Sanan ja rukouksen ilta
Sininen ruiskukka oranssia taustaa vasten

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen iltamessuissa kuunnellaan sanaa, rukoillaan yhdessä ja lauletaan. Voit myös tulla keskustelemaan omista asioistasi sielunhoitajien kanssa. Illoissa on ehtoollinen. Illat 23.1. alkaen parillisten viikkojen tiistaisin.

Ylistystä, Jumalan sanaa ja esirukousta klo 18.30 seurakuntakeskuksessa. Illan jälkeen kahvitarjoilu.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Hengen Uudistus Kirkossamme ry:n kanssa. Liike mm. korostaa Pyhän Hengen, armolahjojen, rukouksen ja yhteyden merkitystä kristillisten kirkkojen, yhteisöjen ja yksityisten kristittyjen elämässä.

Sanan ja rukouksen kesäillat

• Kesäseurat 15.6. Heljä Markkulalla, Huhdankuja 4. Mukana Rauno ja Salme Helppi sekä Safiiriryhmä.
  • 25.6. Veli-Pekka Joki-Erkkilä Tampereelta
  • 2.7. Glory Backman, Turun helluntaisrk
  • 9.7. Johanna Tunturipuro, Ilmestysmaja ry
  • 16.7. Reijo TElaranta
  • 23.7. Kirsi ja Aake Toivola, Armonvirta-seurakunnasta
  • 6.8. Aaro Rytkönen
  • 13.8. Yllätyspuhuja. Ylistysmusiikki Ilmari Kauppinen ja Jari Sipilä. Mukana Heljä Markkula. Rukouspalvelu.

Illat jatkuvat syksyllä joka toinen tiistai (parilliset viikot).

Tulevia tapahtumia

Ti 3.9.2024 18:00
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Ehtoollinen, ylistysmusiikkia, kohtaamiskahvila, mahdollisuus esirukoukseen. Mukana seurakunnan pappi ja Heljä Markkula

Ti 17.9.2024 18:00

Ti 1.10.2024 18:00
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Ehtoollinen, ylistysmusiikkia, kohtaamiskahvila, mahdollisuus esirukoukseen. Puhumassa pastori Pirkko Koivunen Salosta, ylistysmusiikki Tuija ja Susanna Neuvonen. Mukana pappi Jani Kuparinen ja Heljä Markkula.

Ti 15.10.2024 18:00