Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Aarne Ormio

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen illoissa kuunnellaan sanaa, rukoillaan yhdessä ja lauletaan. Voit myös tulla keskustelemaan omista asioistasi sielunhoitajien kanssa.

Ylistystä, Jumalan sanaa ja esirukousta klo 18.30 seurakuntakeskuksessa. Illan jälkeen kahvitarjoilu.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Hengen Uudistus Kirkossamme ry:n kanssa. Liike mm. korostaa Pyhän Hengen, armolahjojen, rukouksen ja yhteyden merkitystä kristillisten kirkkojen, yhteisöjen ja yksityisten kristittyjen elämässä.

Tulevia tapahtumia

To 26.9.2019 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Puhe Rauno ja Salme Helppi, musiikissa Anne ja Vesa Mäki. Kohtaamiskahvila ja mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun. Mukana Heljä Markkula ja pastori Juha Itäleino.

To 31.10.2019 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Jumalan sanaa ja rukousta. Puhe Mikko Hursti, musiikissa Satu Surakka ja Joanna Holmes. Kohtaamiskahvila ja mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun. Mukana Heljä Markkula ja pastori Juha Itäleino.

To 28.11.2019 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Jumalan sanan kuulemista, rukousta, laulua ja ehtoollisen vietto. Puhe Liisa Pura, musiikissa Jari Sipilä ja Ilmari Kauppinen. Mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja lopuksi myös iltapalaan. Mukana Heljä Markkula ja pastori Juha Itäleino.

Pe 6.12.2019 16:00
Konsertti - Viktor Klimenko
Tuusulan kirkko
Itsenäisyyspäivän konsertissa esiintyy Viktor Klimenko. Vapaa pääsy, kolehti Intian katulapsityöhön.

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula