Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Aarne Ormio

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen illoissa kuunnellaan sanaa, rukoillaan yhdessä ja lauletaan. Voit myös tulla keskustelemaan omista asioistasi sielunhoitajien kanssa.

Ylistystä, Jumalan sanaa ja esirukousta klo 18.30 seurakuntakeskuksessa. Illan jälkeen kahvitarjoilu.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Hengen Uudistus Kirkossamme ry:n kanssa. Liike mm. korostaa Pyhän Hengen, armolahjojen, rukouksen ja yhteyden merkitystä kristillisten kirkkojen, yhteisöjen ja yksityisten kristittyjen elämässä.

Tulevia tapahtumia

To 28.3.2019 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Puhujana Reijo Telaranta, musiikissa Anne ja Vesa Mäki. Ehtoollinen, kohtaamiskahvila ja mahdollisuus henk.koht. keskusteluihin. Mukana myös Heljä Markkula ja pastori Lauri Seppänen.

To 25.4.2019 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Puhujana Petri Välimäki Perheniemen opistosta,musiikissa Anne ja Vesa Mäki. Ehtoollinen, kohtaamiskahvila ja mahdollisuus henk.koht. keskusteluihin. Mukana Heljä Markkula ja pastori Satu Mäkinen.

To 6.6.2019 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Puhujana Anne Miettinen Hosea ry:stä, musiikissa Elinor. Kohtaamiskahvila ja mahdollisuus henk.koht. keskusteluihin. Mukana myös Heljä Markkula.