Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Aarne Ormio

Sanan ja rukouksen ilta

Sanan ja rukouksen illoissa kuunnellaan sanaa, rukoillaan yhdessä ja lauletaan. Voit myös tulla keskustelemaan omista asioistasi sielunhoitajien kanssa.

Ylistystä, Jumalan sanaa ja esirukousta klo 18.30 seurakuntakeskuksessa. Illan jälkeen kahvitarjoilu.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Hengen Uudistus Kirkossamme ry:n kanssa. Liike mm. korostaa Pyhän Hengen, armolahjojen, rukouksen ja yhteyden merkitystä kristillisten kirkkojen, yhteisöjen ja yksityisten kristittyjen elämässä.

Tulevia tapahtumia

To 27.9.2018 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Puhujana Riikka Halko. Musiikissa Hineini. Mukana myös Heljä Markkula ja pastori Lauri Seppänen. Ehtoollinen, esirukouspalvelu ja kohtaamiskahvila.

To 25.10.2018 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Puhujina Markku ja Teija Veilo Hämeenlinnan helluntaisrk:sta. Musiikissa Hineini. Mahdollisuus henk.koht. keskusteluun ja iltapalaan.

To 29.11.2018 18:30
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Puhujina evankelistat Rauno ja Salme Helppi. Musiikissa Anne ja Vesa Mäki. Mahdollisuus henk.koht. keskusteluun ja iltapalaan.