Pisara-perheleiri

Pisara-perheleiri

Kutsumme iloiseen leirimeininkiin erityisesti alle 9-vuotiaita lapsia perheineen, vanhempineen, mummuineen, pappoineen tai vaikkapa kummien kanssa.

Tuusulan seurakunnan porukka lähtee perheleirille pe-ma 26.-29.7. Kuljetus tapahtuu tilausbussilla. Matkaan lähdetään perjantaina aamusta, takaisin Tuusulassa ollaan maanantaina illansuussa.

Leirillä majoitutaan omissa teltoissa Perhelän leirikylässä. Jos perheestä ei löydy telttaa, voi kysellä seurakunnalta lainatelttaa. Muonituksesta huolehtii leirin keskuskeittiö.

Leirin hinta

Leirin hinta on aikuiselta 50 €, 3-9-vuotiailta 30 €, alle kolmevuotiaat leireilevät maksutta. Hinta sisältää myös bussikuljetukset.

Lisätietoja: Elisa Varkemaa, p. 040 653 0294, **@**

Ilmoittautuminen 22.3. mennessä

Ilmoittaudu Pisara-perheleirille tästä.

Perheleirille voi lähteä myös asuntovaunulla tai -autolla, ja omatoimileireilijät voivat halutessaan lähteä leirille jo ke 24.7. Omatoimileireilijöitä vastassa leirillä on Tuusulan seurakunnan johtava nuorisotyönohjaaja Juha Pitkä.

Leiri myös kouluikäisille

Pisara-leirillä on oma ohjelmaa pelkästään kouluikäisille. Lue lisää kouluikäisten leirisivulta.

pdf liite

Pisara-perheleirin esite, katso tästä lisätietoja leiristä