100 vuotta iloa

100 vuotta iloa

100 vuotta iloa on juhlavuosi, jolla juhlimme kouluikäisten toimintaa kirkossa.

Suomessa on tehty kristillistä varhaisnuorisotyötä jo lähes 120 vuotta. Ensin NMKY:n toimesta Sörnäisten alueella poikien kanssa ja sitten vuonna 1919 perustettiin Poikien ja tyttöjen keskuksen, nykyisen Nuoren kirkon esi-isä Poikien liitto. Haluamme juhlia tätä merkittävää toimintaa tyttöjen, poikien ja sinun kanssasi.

Logo syntyi kilpailulla

7-14 -vuotiaille suunnatun logokilpailun voittajatyö on Riihimäkeläisten viidesluokkalaisten Iidan ja Mirellan suunnittelema ja piirtämä. Juhlavuoden nimen 100 vuotta iloa ehdottivat Kristiina ja Anni, hekin Riihimäeltä.

Yö kirkossa

Valvomisen lauantaina 16.11. järjestämme Yö Kirkossa -tapahtuman.

Mukana

• Taika-Petteri
  • tarinankertoja Kiisi Isotalo

Juhlitaan yhdessä

Kirkon kouluikäisten Sata vuotta iloa -juhlavuotta vietetään vuonna 2019 sekä seurakunnissa paikallisilla tyyleillä että valtakunnallisesti Partaharjun suurleirillä heinäkuun lopussa.

Juhlavuoteen kuuluu myös kirkon koululaisten uusi Youtube -kanava TTila sekä Yö kirkossa -haastekampanja, joka huipentuu marraskuussa.