Retki Särkänniemeen

Perheiden kevätretki Särkänniemeen 18.5.

Etelä-Suomen seurakuntien yhteinen kevätretki alkaa musiikkipainotteisella ILO-jumiksella ja jatkuu Särkänniemen huvipuistossa! Jumis on Tampereen Aleksanterin kirkossa klo 12, josta siirrytään yhdessä Särkänniemeen noin klo 13.

Retken hinta: yli 120 cm 33 € / alle 120 cm 28€, sisältää Särkänniemi-rannekkeen ja bussikuljetuksen. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin kohteisiin (Akvaario, Planetaario, Koiramäki ja Näsinneulan näkötorni) ja huvilaitteisiin pituusrajat huomioiden. Huvipuistoalueelle on retkipäivänä vapaa sisäänpääsy. Jos et mene laitteisiin, retki on maksuton mikäli mukana on myös maksava retkeläinen.

Ruokailuista retkeläiset huolehtivat itse.

Tuusulan porukka lähtee matkaan klo 9.30 seurakuntakeskuksen pihasta (os. Rykmentintie 34) tilausbussilla. Paluumatkalle lähdetään Särkänniemestä klo 18, takaisin Tuusulassa ollaan noin klo 20.

Ilmoittautuminen 14.4. mennessä.

Ilmoittaudu retkelle tästä linkistä!

Lisätietoja: Juha Pitkä 0400775854