Kohtaamispaikka
Perhe kirkossa. Lapsi lukee äidin kanssa kirjaa.

Kuva: Kirkon kuvapankki, Vesa Ranta

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikkamessu

Kohtaamispaikkamessu on yhteisöllinen iltamessu, jossa kohtaamme toisemme, itsemme ja Jumalan. Musiikista vastaa houseband.

Messun aikana omat pyhäkoulut pienille ja kouluikäisille. Messun jälkeen on tarjolla iltapala.

Solutoiminta

Viikolla kokoonnumme pienryhmiin eli soluihin, joissa tutkimme yhdessä Raamattua.

Kohtaamispaikan naisten solu
srk-keskuksen Olkkarissa parittomien viikkojen ti 18.30. Annakaisa Lindell, p. 044 284 7060.

Olet tervetullut mukaan!

Tulevia tapahtumia

Su 12.2.2023 17:00
Kohtaamispaikkamessu
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Kohtaamispaikka on mahdollisuus itsensä, toisten ja Jumalan kohtaamiseen. Puhe Lauri Seppänen. Pyhäkoulu lapsille, Helena Metsola ja Outi Saari. Musiikissa Virva Saari & co. Lopussa iltapala ja mahdollisuus henk.koht. keskusteluun.

Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Su 12.3.2023 17:00
Kohtaamispaikkamessu
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Kohtaamispaikka on mahdollisuus itsensä, toisten ja Jumalan kohtaamiseen. Puhe Seija Leppänen. Pyhäkoulu lapsille, Helena Metsola ja Outi Saari. Musiikissa V-P Kangas ja bändi. Lopussa iltapala ja mahdollisuus henk.koht. keskusteluun.

Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ti 14.3.2023 17:30
Maahan muuttaneen tukijana; Vapaaehtoistyön koulutus
Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila)
Tuusulan seurakuntakeskuksessa ti 14.3. klo 17.30 vapaaehtoistyön koulutusilta. Aiheena maahan muuttaneen tukeminen. Kouluttamassa maahanmuuttokoordinaattori Kristiina Illikainen Tuusulan kunnasta ja kansainvälisen työn koordinaattori Johanna Makkonen seurakunnasta.

Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula