Seurakuntamatka Omaniin lokakuussa

Seurakuntamatka Omaniin lokakuussa

LÄHDE MUKAAN

Tuusulan seurakunta järjestää uskontodialogiin keskittyvän seurakuntamatkan Omanin sulttaanikuntaan 5.-13.10.2019.

Matkan hinta, 1590€, sisältää

• majoituksen 2 hh huoneessa (150€ lisämaksusta 1 hh)
  • kolme ateriaa päivässä
  • luennot ja tiiviin ohjelman
  • tutustumista uskontojen yhteistyöhön

Hintaan EI sisälly:

• lentoliput Helsinki - Muscat - Helsinki,
  • viisumikustannukset,
  • matkavakuutus

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen 31.5. mennessä

**@**, p. 0400 804 504

**@**, p. 040 674 7766

MATKA SISÄLTÄÄ

KOHTAAMISIA

Tapaat imaameja, opiskelijoita, kotiäitejä, lääkäreitä, pappeja, kristittyjä ja muslimeita. Al Amana -keskuksen menetelmänä on rakentaa turvallisia tilanteita kertoa ja kuunnella, jakaa ja vastaanottaa. Näin ymmärryksesi toisista kulttuureista ja itsestäsi lisääntyy.

ELÄMYKSIÄ

Päivällinen omanilaisessa kylässä, kristillinen jumalanpalvelus, moskeijavierailut, ruuanlaittoa omaninuorten kanssa, nuotiokeskustelut vuorilla, Henna-tatuoinnit, dhow-risteily, kahvia ja taateleita paikallisten vieraina. Viikko on täynnä elämyksiä, joista jää elinikäinen muisto.

UUSIA KEINOJA

Opit keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa. Ymmärrät, miten kommunikoida rakentavasti eri mieltä olevien kanssa. Kuulet, millaista on elää kristittynä vähemmistönä muslimienemmistöisessä maassa. Osaavien ohjaajien johdolla pohdit, mitä matkan anti tarkoittaa sinulle ja seurakunnallesi palatessasi takaisin Suomeen.

Al-Amana -keskus on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen toimija ja tehnyt yhteistyötä kristittyjen ja muslimien välillä vuodesta 1893.