Keksi nimi Jokelan kirkon väistötiloille

Keksi nimi Jokelan kirkon väistötiloille

Jokelan kirkolla on todettu sisäilmaongelmia, jotka aiheuttavat herkimmille henkilöille oireita. Kirkko ei ole käyttökiellossa, mutta seurakunta on hankkinut väistötilan, johon suurin osa toiminnasta siirtyy.

Väistötila Jokelan keskustaan

Väistötilana tulee toimimaan Jokelan keskustassa entinen Valintatalo (Keskustie 2, 05400 Jokela), joka remontoidaan seurakunnan tarpeita vastaavaksi.

Sinne siirtyvät ainakin

• varhaiskasvatuksen toiminta eli päiväkerhot, perhekerhot yms.
  • nuorten toiminta
  • diakoniatyön toiminta eli päivystys
  • Jokelan työntekijöiden toimisto.

Tilaan siirtyvät kaikki, jotka joutuisivat oleskelemaan Jokelan kirkossa viikoittain pidempiä aikoja.

Messut ja juhlat edelleen Jokelan kirkossa

Messut, hautajaiset ja muut juhlat järjestetään edelleen Jokelan kirkossa.

Väistötilat käyttöön syksyllä

Väistötiloihin siirrytään heti syksyllä kun seurakunnan toiminta käynnistyy kesätauon jälkeen. Myös piirien kokoontumiset ovat jatkossa väistötiloissa.

Keksi nimi uudelle tilalle

Järjestämme väistötilojen nimestä kilpailun, jonka voittajalle on luvassa 70€ lahjakortti valitsemaansa tuusulalaiseen liikkeeseen (ei sellaiseen, missä myydään alkolia ja tupakkaa, eli ruokakauppa ei käy)

Seurakunnan työntekijäraati valitsee voittaneen ehdotuksen ja se julkistetaan tällä sivulla. Voittajalle ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti.

Kilpailuun osallistutaan tästä linkistä. Kilpailuaika päättyy 31.7.2019.