Nuorten toiminta kesällä 2019!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kesänuokkarit Russalla keskiviikkoisin 26.6.-21.8.2019!

Kesällä tavalliset nuortenillat ja muu nuorten toiminta on rippikoulujen ja lomien vuoksi tauolla, mutta ei hätää: juhannuksen jälkeisellä viikolla alkavat jälleen kesänuortenillat! Nuorteniltoja pidetään Russalla 26.6.-21.8. Illat alkavat klo 18 ja päättyvät klo 21.

Kesänuokkareissa on yhteistä ohjelmaa, laulua, leikkiä, makkaranpaistoa, hartautta sekä mahdollisuus uimiseen ja saunomiseen, eli uimakamppeet ja pyyhe kannattaa ottaa mukaan! 

Kesänuokkari on myös loistava paikka tavata ripariporukalla. Jos taas tarvitset Ristoon merkinnän nuortenillasta etkä keväällä käynyt sitä hakemassa, kesänuokkarissa voit paikata tilanteen. 

Nähdään Russalla!

PÄTKIS eli nuorisotyön syksyn startti Russalla 28.8.!

Syyskauden aloittaa jälleen ryminällä Pätkis-tapahtuma, joka järjestetään Russalla keskiviikkona 28.8. klo 18-21! Iltaan kutsutaan erityisesti kaikkia tämän vuoden rippikoululaisia, isosia ja appareita, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita mukaan. Illassa on yhteistä ohjelmaa, pelailua, ripareilta tuttuja leikkejä ja tietenkin loistavaa seuraa! Lisäksi tarjolla on purtavaa ja halutessaan voi käydä saunassa ja pulahtaa järvessä - tai vaikka suppailla!

Pätkiksessä myös ilmoittaudutaan ryhmänohjaajakoulutukseen, joka pitää käydä, jos haluat toimia kerhonohjaajana tai isosena ripareilla tai kouluikäisten leireillä. Lisäksi Pätkiksessä alkaa ilmoittautuminen ainakin syyskuun metsäretkelle sekä marraskuun Maata Näkyvissä-festareille, joka on yksi Euroopan suurimmista kristillisistä nuorten tapahtumista. 

Jos olit rippikoulussa riparilaisena tai isosena, sinulle tulee kutsu Pätkikseen kesän loppupuolella. Jos kutsu jostain syystä jää matkalle, olet silti tervetullut mukaan :)