Koko ihminen

Koko ihminen Jumalan edessä

Kehon, mielen ja hengen yhteys.

Tulevia tapahtumia

Ke 18.3.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Kehollinen läsnäolo jumalanpalveluksessa ja kristinuskon perinteisimmät rukousliikkeet. Pappi Juha Itäleino johdattaa syvällisemmin messuun. Opettelemme olemaan Jumalan edessä kokonaisvaltaisesti, ruumiillisena ja henkisenä olentona. Illan alussa kahvi/tee.

Ke 1.4.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Hiljaisuuden jooga on kokonaisvaltaista rukousta, jossa keho, mieli ja henki kääntyvät Jumalan puoleen ja vastaanottavat Hänen rakkauttaan. Ohjaaja Ulla-Maija Kyrölän lyhyt johdanto jonka jälkeen tehdään rentouttava harjoitus. Lämpimät, rennot vaatteet päälle. Iltatee.

Ke 13.5.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Rahoittuminen musiikin ja Raamatun avulla. Pappi Satu Mäkinen johdattaa "medikseen". Opettelemme olemaan Jumalan edessä kokonaisvaltaisesti, ruumiillisena ja henkisenä olentona. Illan alussa kahvi/tee.

Ke 27.5.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Etuparkkipaikka
Opettelemme olemaan Jumalan edessä kokonaisvaltaisesti, ruumiillisena ja henkisenä olentona. Kevään viimeisellä kerralla lähdemme seurakuntakeskukselta rukouskävelylle.