Perheneuvoja

Pariskunta rannalla.

Perheneuvoja

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien perheasiain neuvottelukeskuksessa on haettavana

Perheneuvojan virka

30.09.2019 klo 16.00 mennessä.

Tehtävät

Perheneuvojan viran ensisijaisena tehtävänä on antaa keskusteluapua parien ja perheiden kriisitilanteissa. Työskentely tapahtuu pääasiassa yksilöiden, parien tai ryhmien kanssa.

Pätevyysvaatimukset

Viran pätevyysvaatimuksina on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, soveltuvuus tehtävään sekä perheneuvojan erityiskoulutus tai sitoutuminen sen suorittamiseen. Perehtyneisyys sielunhoitotyöhön tai psykoterapiaan katsotaan eduksi. Hakijan on tarvittaessa suostuttava soveltuvuustutkimukseen.

Virkaan valitun tulee olla Suomen ev. lut. kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Virka täytetään 6 kk:n koeajalla. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Tehtäväkohtainen palkka ilman vuosisidonnaista palkanosaa (korkeintaan 15%) on 3 088,97 euroa. Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkaa koskeviin tiedusteluihin vastaa perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja:

Anssi Tietäväinen

Valintatyöryhmä haastattelee osan hakijoista 21.10.2019.

Hakemukset 30.9.2019 klo 16 mennessä

Järvenpään seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen **@** (liitteet word- tai pdf-tiedostoina).