Kesänuortenillat
Kesänuortenillat 2024

Kesänuortenillat

Nuortenillat ovat siirtyneet kesän ajaksi Rusutjärven leirikodille (Hämeentie 44). Kesänuorteniltoja on 12.6 alkaen, joka keskiviikko klo 18-21.

Kesäkausi ja kesänuortenillat päättyvät huikeaan päätösjuhlaan Pätkikseen 28.8

Nuortenillat syksyllä

Nuortenillat alkavat taas normaalisti syyskuussa! Nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään! Nuortenilloissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, välillä tehdään yhdessä iltapalaa, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Nuorteniltoja on:

• maanantaisin Jokelassa, klo 17.30-20.30
  • perjantaisin Hyrylässä, klo 16.00-21.00

Nuorteniltojen osoitteet ja tulo-ohjeet viereisessä sivupalkissa --->

Syysloman toiminnasta ja mahdollisista muista nuorten tapahtumista ilmoitetaan erikseen! Laita seurantaan instagramista star_christ ja/tai pyydä jotakuta nuorisotyönohjaajista liittämään sinut Tuusulan seurakuntanuorten Whatsapp-ryhmään niin pysyt kärryillä ajankohtaisita tapahtumista!

Me ollaan täällä sua varten. Aina saa ottaa yhteyttä ja tulla juttelemaan kaikenlaisista asioista! :)

Krista p. 040 1584447

Sinimarja p. 040 5934538

Sonja p. 040 0637456

Tulevia tapahtumia

La 7.9.2024 10:00
Luojan luomaa - ilmastotapahtuma
Jokipaltio (Auditorio)
Tule mukaan ilmastopäivään, jossa voit kiertää yhdistysten ja järjestöjen esittelypisteillä, osallistua toimiin puhtaamman ilman puolesta ja kuunnella asiantuntijoilta \"mitä voimme vielä tehdä\". Pääpuhujana Emeritusprofessori, ilmastoasiantuntija Markku Ollikainen Helsingin Yliopistosta. Muut asiantuntijapuhujat julkaistaan myöhemmin.
Päivässä mukana myös nukketeatteri Pelikaani, Tuusulan lukion nuoret sekä useita järjestöjä ja yhdistyksiä. Esillä Tuusulan seurakunnan eri ryhmien yhteinen roskataidenäyttely.
Ilmastoystävällinen keittolounas 5€, tapahtuma on muuten maksuton.

Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula