Nuortenillat

Nuortenillat

Nuorteniltoihin on lämpimästi tervetullut jokainen omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutustellaan, ehkä pelaillaan tai leikitään, juodaan kahvia ja syödään keksejä, lauleskellaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Syksyn 2017 nuortenillat ovat käynnissä! Nuorteniltoja järjestetään (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, tsekkaa kalenteri alta!) keskiviikkoisin uudessa nuorisotilassa Rykmentinpuistossa (Rykmentintie 34, käynti toimistorakennuksen takaovesta) klo 18-21 ja perjantaisin Jokelan kirkolla klo 18-21. Nuorteniltojen päivämäärät ja aiheet löydät alla olevasta toimintakalenterista.

Tulevia tapahtumia

Ke 25.10.2017 18:00
Nuorisotila
Aiheena erilaisuus: miksi ihmiset ovat erivärisiä? Miksi Jumala loi oikea- ja vasenkätiset?

Pe 27.10.2017 18:00
Iltakirkko + nuortenilta!

Ke 1.11.2017 18:00
Nuorisotila
Aiheena kirkon historia: mikä on vanhin vielä seisova kirkko? Milloin Jokelan kirkko on rakennettu? Millainen on kirkon historia?

Pe 3.11.2017 18:00
Jokelan kirkko
Aiheena Raamattu: Monelleko kielelle Raamattu on käännetty? Kuka oikeasti kirjoitti Raamatun? Jos ei ole rahaa Raamattuun, mistä sen saa?

Ke 8.11.2017 18:00
Nuorisotila
Aiheena avioliitto: pitäisikö tasa-arvoinen avioliitto hyväksyä? Mitä mieltä kirkossa siitä ollaan?

Pe 10.11.2017 18:00
Jokelan kirkko
Aiheena huumorin rajat: Millainen huumori on sopivaa? Mistä ei saa tehdä pilaa? Onko moraalitonta heittää mustaa huumoria?

Ke 15.11.2017 18:00
Nuorisotila
Aihe: Miksi ja miten ihmisiä hyväksikäytetään? Miten hyväksikäytöstä voisi päästä eroon? Miten voisin auttaa?

Ke 22.11.2017 18:00
Nuorisotila
Aihe: Miksi roskaruoka on parempaa kuin terveellinen ruoka? Miksi jokin haitallinen houkuttaa ja koukuttaa? Mitä tarkoittaa, että ruumis on temppeli?

Pe 24.11.2017 18:00
Jokelan kirkko
Nuortenilta + iltakirkko! Mukana illassa myös ystävyysseurakuntalaisiamme Unkarista.

Ke 29.11.2017 18:00
Nuorisotila
Aihe: Miksi vihaamme itseämme emmekä osaa olla armollisia itsellemme?