Nuortenillat

Nuortenillat

Nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, juodaan kahvia ja teetä, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Kesänuortenillat 2019!

Kesänuortenillat alkavat keskiviikkona 26.6. klo 18-21 Rusutjärven leirikodilla (Hämeentie 44) ja jatkuvat joka viikko 28.8. asti

Nuorteniltojen ovet ovat auki kevät- ja syyskaudella (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta!) perjantaisin Rykmentinpuiston nuortentilassa (Rykmentintie 34, käynti toimistorakennuksen takaovesta) klo 18-21 ja keskiviikkoisin Jokelan kirkolla klo 18-21.

Tulevia tapahtumia

Ke 17.7.2019 18:00
Rusutjärven leirikoti
Kesän nuortenillat pidetään Rusutjärven leirikodilla (Hämeentie 44). Kesänuokkarissa on yhteistä ohjelmaa, mahdollisuus nähdä riparikavereita, käydä uimassa ja saunassa, paistaa makkaraa ja viettää kaikin puolin mukava ilta vanhojen tuttujen ja uusien tyyppien seurassa. Tervetuloa mukaan!

Ke 24.7.2019 18:00

Ke 31.7.2019 18:00

Ke 7.8.2019 18:00

Ke 14.8.2019 18:00

Ke 21.8.2019 18:00

Ke 28.8.2019 18:00

Pe 6.9.2019 18:00
Nuortenilta
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
Nuorteniltoihin on jokainen tervetullut omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutellaan, pelaillaan, juodaan kahvia ja teetä, lauletaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ke 11.9.2019 18:00
Jokelan evakko
Pe 13.9.2019 18:00