Nuortenillat

Nuortenillat

Nuorteniltoihin on lämpimästi tervetullut jokainen omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutustellaan, ehkä pelaillaan tai leikitään, juodaan kahvia ja syödään keksejä, lauleskellaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Kevään 2018 nuortenillat alkavat viikolla 3! Nuorteniltoja järjestetään (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta!) keskiviikkoisin uudessa nuorisotilassa Rykmentinpuistossa (Rykmentintie 34, käynti toimistorakennuksen takaovesta) klo 18-21 ja perjantaisin Jokelan kirkolla klo 18-21.

Kevään viimeiset illat ovat ke 9.5 Rykmentinpuiston nuorisotilassa ja pe 11.5 Jokelan kirkolla!

************************************************************

KESÄNUORTENILLAT ALKAVAT VIIKOLLA 26!

Kesällä nuorteniltoja vietetään Rusutjärven leirikodilla keskiviikkoisin klo 18-21. Nuortenillat ovat Russalla 27.6 - 29.8.

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.