Nuortenillat

Nuortenillat

Nuorteniltoihin on lämpimästi tervetullut jokainen omana itsenään! Illoissa hengaillaan, jutustellaan, ehkä pelaillaan tai leikitään, juodaan kahvia ja syödään keksejä, lauleskellaan ja tietenkin myös pohditaan yhdessä elämää, uskoa ja Jumalaa.

Kesällä nuorteniltoja pidetään kerran viikossa Russalla. Kesäkauden loppu ja samalla syyskauden avaus on PÄTKIS-tapahtuma, joka pidetään Russalla keskiviikkona 23.8. Syksyn nuortenillat alkavat Pätkiksen jälkeisellä viikolla 35, eli ekat illat ovat 30.8. Rykmentinpuistossa ja 1.9. Jokelan kirkolla.

Kesänuortenillat

Rusutjärven leirikodilla (Hämeentie 44)

keskiviikkoisin 18-21

28.6.

5.7.

12.7.

19.7.

26.7.

2.8.

9.8.

16.8.

23.8. PÄTKIS -tapahtuma

Tulevia tapahtumia

Ke 23.8.2017 18:00–21:00
Pätkis-tapahtuma!
Rusutjärven leirikoti
Tuusulan seurakunnan nuorten syksyn toiminnan starttipläjäys! Illan ohjelmassa on leikkiä, laulua, riparikavereiden tapaamista, ehtoollishetki, ruokaa sekä livemusiikkia, jota tarjoilee bändi nimeltä KLS.! (bändin musaa löytyy Spotifystä ja Youtubesta sekä osoitteesta www.kls.fi). Pätkiksessä alkaa myös ilmoittautuminen isoskoulutukseen ja Maata Näkyvissä-festareille. Lisäksi tarjolla on tietoa syksyn toiminnasta, kuten leireistä, kerhonohjauksesta, nuortenilloista, retkistä, bänditoiminnasta ja monenlaisesta muustakin! Pätkiksen jälkeisellä viikolla alkavat jälleen pyöriä nuortenillat keskiviikkoisin Rykmentinpuistossa ja perjantaisin Jokelassa. Jos et pääse mukaan Pätkikseen, voit ilmoittautua isoskoulutukseen Tuusulan seurakunnan nettisivuilla (ilmoittautuminen alkaa Pätkiksen aikaan). Sieltä löydät myös ajantasaisimman tiedon kaikesta toiminnasta sekä työntekijöiden yhteystiedot. Nettisivujen osoite on www.tuusulanseurakunta.fi/nuoret Lue lisää Pätkiksestä!

Rusutjärven leirikoti, Hämeentie 44, 04300 Tuusula
Ke 30.8.2017 18:00