Muuta tekemistä

Muuta tekemistä

Nuorteniltojen lisäksi Tuusulan seurakunnassa on muutakin tekemistä! Tule rohkeasti mukaan itseäsi kiinnostaviin juttuihin. Jos et löydä mieleistäsi, aina voit ehdottaa uusiakin ideoita!

Täältä löydät tietoa muusta nuorten toiminnasta, ajankohtaisista vapaaehtoistehtävistä tai muista kivoista jutuista Tuusulan seurakunnassa. Seuraa alta tarjontaa ja katso miten päästä mukaan! Tai kerro Minä itse,minä osaan!-sivulla mitä muuta haluaisit päästä tekemään!

Kerhonohjaajaksi?

Kerhonohjaajakoulutuksen voi aloittaa 13 vuotta täyttänyt tai sitä vanhempi nuori, joka on seurakunnan jäsen. Kerhonohjaajaksi valmistaudutaan käymällä ABC-koulutus tai ryhmänohjaajakoulutus (ROK).

Kun haluat lisätietoa, ole yhteydessä Birgittaan (Pikuun) tai Tommiin:

• Piku, p. 040 7158703
  • Tommi, p. 040 5271487.

Nuorten musiikkitoiminta

Tykkäätkö laulaa tai soittaa jotain? Tule mukaan nuorten bänditoimintaan tai nuorten lauluryhmään! Kiinnostus ja innostus riittävät mukaan pääsemiseen.

Bändi ja lauluryhmä esiintyvät iltakirkoissa ja muissa seurakunnan tapahtumissa. Harjoituksia on satunnaisesti ja ne sovitaan yhdessä vetäjien kanssa.

Nuorten lauluryhmästä saat lisätietoa Riina Haapaniemeltä, p. 040 7059345

Minä itse, minä osaan

Tule mukaan tekemään, toimimaan ja toteuttamaan itseäsi nuori tai nuori aikuinen! Kerro meille mikä voisi olla sun juttusi tai haaveesi päästä järjestämään ja tekemään Tuusulan nuoressa seurakunnassa.

Klikkaa itsesi Minä itse, minä osaan!-sivulle ja kätevään viestilootaan.

Arjen ihmeitä - vapaaehtoistyö

Arjen ihmeistä löydät Tuusulan seurakunnan vapaaehtoistehtäviä. Vapaaehtoistoiminta on tarkoitettu kaikille 15 vuotta täyttäneille. Voit ilmoittautua helposti mukaan vapaaehtoiseksi. Tai jos sinulla on joku uusi idea, kerro siitä meille!

Klikkaa Arjen ihmeitä-sivuille.