Muuta tekemistä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Muuta tekemistä

Nuorteniltojen lisäksi Tuusulan seurakunnassa on muutakin tekemistä! Tule rohkeasti mukaan itseäsi kiinnostaviin juttuihin. Jos et löydä mieleistäsi, aina voit ehdottaa uusiakin ideoita!

Täältä löydät tietoa muusta nuorten toiminnasta, ajankohtaisista vapaaehtoistehtävistä tai muista kivoista jutuista Tuusulan seurakunnassa. Seuraa alta tarjontaa ja katso miten päästä mukaan! Tai kerro Minä itse,minä osaan!-sivulla mitä muuta haluaisit päästä tekemään!

Kerhonohjaajaksi?

Kerhonohjaajakoulutuksen voi aloittaa 13 vuotta täyttänyt tai sitä vanhempi nuori, joka on seurakunnan jäsen. Kerhonohjaajaksi valmistaudutaan käymällä ABC-koulutus tai ryhmänohjaajakoulutus (ROK).

Kun haluat lisätietoa, ole yhteydessä Hermaniin tai Tommiin:

  • Herman, p. 040 5323013
  • Tommi, p. 040 5271487

Tule mukaan toteuttamaan!

Tule mukaan tekemään, toimimaan ja toteuttamaan itseäsi nuori tai nuori aikuinen! Kerro meille mikä voisi olla sun juttusi tai haaveesi päästä järjestämään ja tekemään Tuusulan nuoressa seurakunnassa.

Klikkaa itsesi Tule mukaan toteuttamaan! -sivulle ja kätevään viestilootaan.

Arjen ihmeitä - vapaaehtoistyö

Arjen ihmeistä löydät Tuusulan seurakunnan vapaaehtoistehtäviä. Vapaaehtoistoiminta on tarkoitettu kaikille 15 vuotta täyttäneille. Voit ilmoittautua helposti mukaan vapaaehtoiseksi. Tai jos sinulla on joku uusi idea, kerro siitä meille!

Klikkaa Arjen ihmeitä-sivuille.