Muuta tekemistä

Muuta tekemistä

Nuorteniltojen lisäksi Tuusulan seurakunnassa on muutakin tekemistä! Tule rohkeasti mukaan itseäsi kiinnostaviin juttuihin. Jos et löydä mieleistäsi, aina voit ehdottaa uusiakin ideoita!

Täältä löydät tietoa muusta nuorten toiminnasta, ajankohtaisista vapaaehtoistehtävistä tai muista kivoista jutuista Tuusulan seurakunnassa ja muualla. Seuraa alta tarjontaa ja katso miten päästä mukaan! Tai kerro Minä itse,minä osaan!-sivulla mitä muuta haluaisit päästä tekemään!

*******************************************************************************

MUUTA TEKEMISTÄ NUORISOTYÖSSÄ

NUORTEN SÄHLYVUORO

Sählyvuoro hakee aikaansa ja paikkaansa ensi syksylle. Lisäinfoa saat nuorisotyönohjaajilta. :)

NUORTEN BÄNDI

Nuorten bändin toiminta jatkuu syksyllä. Lisäinfoa syksymmällä. Kysymykset voit kysyä Hannulta.

VAPAAEHTOISTEHTÄVIÄ TAI MUUTA SPESSUA

Tähän nuorisotyö ilmoittelee, kun etsitään vapaaehtoisia nuoria mukaan meininkeihin tai jos ollaan keksitty jotain muuta erikoisempaa! :)

MINÄ ITSE, MINÄ OSAAN!

Tule mukaan tekemään, toimimaan ja toteuttamaan itseäsi nuori tai nuori aikuinen! Kerro meille mikä voisi olla sun juttusi tai haaveesi päästä järjestämään ja tekemään Tuusulan nuoressa seurakunnassa!

Klikkaa itsesi Minä itse, minä osaan!-sivulle ja kätevään viestilootaan!

*******************************************************************************

MUUTA TEKEMISTÄ SEURAKUNNASSA

HALUATKO KERHONOHJAAJAKSI?

Kerhonohjaaja-koulutuksen voi aloittaa 13-vuotta täyttänyt tai sitä vanhempi nuori, joka on seurakunnan jäsen. Kerhonohjaajaksi valmistaudutaan käymällä ABC-koulutus.

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoa, laita sähköpostia Birgitalle tai Tommille

**@**  tai **@**

ARJEN IHMEITÄ - VAPAAEHTOISTYÖ

Arjen ihmeistä löydät Tuusulan seurakunnan vapaaehtoistehtäviä. Vapaaehtoistoiminta on tarkoitettu kaikille 15 vuotta täyttäneille. Voit ilmoittautua helposti mukaan vapaaehtoiseksi. Tai jos sinulla on joku uusi idea, kerro siitä meille!

Klikkaa Arjen ihmeitä-sivuille

HELPOT LINKIT KAIKKEEN SEURAKUNNAN TOIMINTAAN