Nuorten reissut ja tapahtumat

MNF 2019

Nuorten reissut ja tapahtumat

Tuusulan seurakunnan nuorisotyö järjestää monenlaisia leirejä ja retkiä tapahtumiin eri puolille Suomea. Niistä saat lisätietoa täällä!

Maata näkyvissä- festarit Turussa la 16.11.

Reissu Pohjoismaiden suurimmille kristillisille festareille eli Maata Näkyvissä- festareille Turkuun lauantaina 16.11

Festaripaketti lauantaille maksaa 40€ Tuusulan seurakunnan jäsenille ja 60€ euroa muille. Hinta sisältää festariliput, kuljetukset, ruokailut festareilla (sis. aamupala, lounas ja iltapala) sekä hampurilaisaterian ABC:lla paluumatkalla kotiin.

Ilmoittautuminen on jo päättynyt. Peruutuspaikoista voit tiedustella Mirkka Druggilta.

Juhani Tikkasen konsertti  pe 22.11.

Juhani "Tikkis" Tikkasen konsertti seukkarin auditoriossa perjantaina 22.11. klo 18-19.30. Tikkiksen musiikkiin ja biiseihin voi tutustua ennakkoon täältä. Tikkis tulee konsertin jälkeen jatkoille nuorteniltaan, joten hänet voi bongata juttusille tai vaikka yhteiskuvaan.

Nuortenleiri la-su 13-15.12.

Leiri Nuottakodossa 13.– 15.12. on avoin kaikille nuorille. Luvassa rentoa yhdessäoloa, vapaata pelailua, hiljentymistä ja joulun tunnelmaa.