Reissut ja tapahtumat

MNF 2019

Reissut ja tapahtumat

Tuusulan seurakunnan nuorisotyö järjestää monenlaisia leirejä ja retkiä tapahtumiin eri puolille Suomea. Niistä saat lisätietoa täällä!

Rontti-fest Hyvinkäällä pe 4.10.

Retki Ronttifesteille Hyvinkäälle pe 4.10. klo 18-21.00. Teemme nuortenillasta tapahtumaan retken, jolloin kyseisenä perjantaina ei ole nuorteniltaa Hyrylässä. Retki on lähtijöille ilmainen. Lähdemme bussilla paikan päälle. Seurakunta kustantaa matkat, mutta jokainen huolehtii mahdollisista eväistä itse mukaan. Tapahtuma on rovastikunnallinen, joten siellä on nuoria lähialueiden muistakin seurakunnista.

Paikan päällä esiintyy NNS, Palmi ja stand up- koomikko Mikko Vaismaa.

Ilmoittaudu mukaan retkelle tästä linkistä: Ronttifest ilmoittautuminen

Maata näkyvissä- festarit Turussa la 16.11.

Reissu Pohjoismaiden suurimmille kristillisille festareille eli Maata Näkyvissä- festareille Turkuun lauantaina 16.11. Ilmoittautuminen alkaa 13.9.2019 klo 16.00 ja päättyy 13.10.2019 klo 23.59.

Festaripaketti lauantaille maksaa 40€ Tuusulan seurakunnan jäsenille ja 60€ euroa muille. Hinta sisältää festariliput, kuljetukset, ruokailut festareilla (sis. aamupala, lounas ja iltapala) sekä hampurilaisaterian ABC:lla paluumatkalla kotiin.

Festareille voit ilmoittautua tästä: MNF 2019 ilmoittautuminen

Juhani Tikkasen konsertti  pe 22.11.

Juhani "Tikkis" Tikkasen konsertti seukkarin Tähtitaivaassa perjantaina 22.11. klo 18-19.30. Tikkiksen musiikkiin ja biiseihin voi tutustua ennakkoon täältä. Tikkis tulee konsertin jälkeen jatkoille nuorteniltaan, joten hänet voi bongata juttusille tai vaikka yhteiskuvaan.

Nuortenleiri la-su 13-15.12.

Leiri Nuottakodossa 13.– 15.12. on avoin kaikille nuorille. Luvassa rentoa yhdessäoloa, vapaata pelailua, hiljentymistä ja joulun tunnelmaa.