Reissut ja tapahtumat

Reissut ja tapahtumat

Tuusulan seurakunnan nuorisotyö järjestää monenlaisia leirejä ja retkiä tapahtumiin eri puolille Suomea. Ilmoitamme niistä täällä!

Seurakunta järjestää tapahtumia ja reissuja tapahtumiin ympäri Suomea! Seuraa tältä sivulta, mitä kaikkea on tulossa!

MAATA NÄKYVISSÄ-festarit Turussa 17.-19.11.2017!

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT! Jos kuitenkin haluat varasijalle (eli peruutuksen sattuessa seuraava jonossa oleva saa paikan), ilmoita siitä sähköpostilla Hannulle, **@**!

Pohjoismaiden suurin kristillinen nuorten tapahtuma järjestetään taas Turussa 17.-19.11.2017! Tapahtuma kokoaa vuosittain Turkuhalliin viikonlopun 20 000 nuorta ympäri Suomen. Viikonlopun ohjelmassa on bändejä, teatteria, puheita, messua ja mukavaa yhdessäoloa. Teemme Tuusulan seurakunnasta reissun festareille.

Reissuun lähdetään perjantaina iltapäivällä ja paluu on sunnuntai-iltana. Retken hinta on 55 euroa Tuusulan seurakunnan jäsenille ja muille 82 euroa (sis. matkat, koulumajoituksen, liput ja ruokailut). Osallistumismaksusta lähetetään lasku sähköpostilla ennen reissua (eli sitä EI tarvitse maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.)

HUOM! Kaikki informaatio ennen reissua hoituu sähköpostilla! Varmista siis, että kirjoitat osoitteen oikein, sähköposti toimii ja että tarkistat sitä säännöllisesti. Ilmoittautumisesta tulee vahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Osallistujille luodaan Whatsapp-ryhmä tapahtumaa varten, jotta pysytään paikan päällä yhteyksissä. Jos et kuitenkaan halua numeroasi ryhmään, ilmoita siitä lomakkeella.

Lisätietoja ja kysymyksiä voit esittää Hannulle (**@** tai 040 571 2028).

Tänä vuonna olemme lähdössä festareille pitkästä aikaa koko viikonlopuksi. Jos haluaisit lähteä vain
vaikkapa lauantaiksi, voit ilmoittautua suoraan tapahtumaan sen nettisivuilla. Turkuun pääsee näppärästi esim. junalla Helsingistä.

Maata Näkyvissä-festarien ohjelmaan ja muuhun infoon voit tutustua osoitteessa www.maatanakyvissa.fi