Reissut ja tapahtumat

MNF 2018

Reissut ja tapahtumat

Tuusulan seurakunnan nuorisotyö järjestää monenlaisia leirejä ja retkiä tapahtumiin eri puolille Suomea. Niistä saat lisätietoa täällä!

Assembly-leiri kesällä 2019!

Tuusulan seurakunta osallistuu Nuori Kirkko RY:n ja Helsingin seurakuntayhtymän kanssa Assembly kesä 2019- tapahtumaan Helsingin messukeskuksessa! Jos tapahtuma ei ole sinulle ennestään tuttu, kyse on siis samanhenkisten tietokoneharrastajien kokoontumisesta, eli käytännössä kyseessä on valtavat lanit :) Leirin ohjelman pääpaino on pelaamisella tai mitä tietokoneella haluatkin puuhata, mutta lisäksi järjestämme yhteistä tekemistä ja ohjelmaa (esimerkiksi turnauksia). Lähtökohtaisesti tarvitset mukaan oman tietokoneen, MUTTA mikäli et omista konetta ja haluaisit silti osallistua, ota yhteyttä Hannuun ja katsotaan, onko jotain järjestettävissä.

Leiri kestää koko tapahtuman ajan eli 1.-4.8.2019. Leirin hinta on 75 euroa (sis. konepaikan ja yhden aterian / päivä). Konepaikat ovat sponsorialueella vierekkäin. Tapahtumassa nukutaan lattialla, joten oma patja tarvitaan.

Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tuusulan seurakunnan jäsenillä on etuajo-oikeus, mutta jos paikkoja jää vapaaksi, mukaan voi ilmoittautua muualtakin. Jos et ole Tuusulan seurakunnan jäsen, ota yhteyttä Hannuun, niin pääset varapaikalle! Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä: http://tiny.cc/assyleiri

Leirille lähtee mukaan työntekijöistä Hannu, jolta voi kysellä myös lisätietoja (**@** tai 040 571 2028).

Leirin tiedot (yhteinen ohjelma, mahdollinen erillinen oma nukkumispaikka yms.) tarkentuvat vielä lähempänä, tässä vaiheessa tiedossa ovat kuitenkin oleellisimmat seikat. Tervetuloa mukaan viettämään Assyja hyvässä seurassa!

Lisätietoa Assemblystä löydät tapahtuman nettisivuilta osoitteesta www.assembly.org