Reissut ja tapahtumat

Reissut ja tapahtumat

Tuusulan seurakunnan nuorisotyö järjestää monenlaisia leirejä ja retkiä tapahtumiin eri puolille Suomea. Ilmoitamme niistä täällä!

Seurakunta järjestää tapahtumia ja reissuja tapahtumiin ympäri Suomea! Seuraa tältä sivulta, mitä kaikkea on tulossa!

PÄTKIS 23.8.2017!

Syksyn toimintakausi starttaa 23.8., kun Russalla järjestetään PÄTKIS-tapahtuma! Tapahtuma on ilmainen ja sinne ovat kaikki tervetulleita. Kaikille vuonna 2017 riparin käyneille tai isosena toimineille tulee sähköpostissa myös kutsu tapahtumaan. Illan ohjelmassa on ehtoollishetki, yhteisleikkejä, laulua ja livemusiikkia, jota tarjoilee KLS! Ei siis kannata missata tilaisuutta hienoon iltaan ja riparikavereiden tapaamiseen!

Pätkiksessä alkaa myös ilmoittautuminen isoskoulutukseen ja Maata Näkyvissä-festareille. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja Hannulta, 0405712028 tai **@**.

MAATA NÄKYVISSÄ-festarit Turussa 17.-19.11.2017!

Olemme tänäkin vuonna tekemässä retken Pohjoismaiden suurimpaan kristilliseen nuorten tapahtumaan eli Maata Näkyvissä-festareille Turkuun marraskuussa! Ilmoittautuminen alkaa Pätkiksessä 23.8. Tarkempaa tietoa hinnasta, ajoista yms. tulee tälle sivulle Pätkis-viikolla, seuraile ilmoittelua!