Sinkkujen klubi

Sinkkujen klubi

Sinkkupiiri on toimintaa eri ikäisille yksineläville. Tule tapaamaan muita sinkkuja ja viettämään hetki hyvässä seurassa!

Yksinelävillä ei ole välttämättä työn ja kodin välissä aikaa sosiaalisille suhteille. Sinkkujen klubi tarjoaa kohtaamisen puitteet, ajan ja paikan tavata muita yksineläviä.

Klubi on avoin kaikille. Klubin jäsenet suunnittelevat itse toimintansa syys- ja kevätkauden alussa kaudeksi kerrallaan. Toiminta voi olla kahvittelua, keilausta, suppailua, sienimetsään tai museoon menemistä, tai mitä tahansa ryhmä keksiikään. Toivomme erityisesti suunnittelutapaamisiin kaikenlaisia innostuneita! Mitä kiinnostavampaa tekemistä keksitään, sitä mukavampaa meillä on!

Tule tapaamaan muita yksineläviä ja viettämään hetki hyvässä seurassa, haet sitten seuraa kävelylenkeille, harrastuksiin tai muuten vaan.

Tulevia tapahtumia

To 2.4.2020 18:00
PERUTTU Sinkkujen klubi
Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus)
PERUTTU Sinkkujen klubin tapaaminen! Illassa kahvi/tee, tutustumista, keskustelua, hengausta.

Seurakuntakeskus - Nuorisotila (toimistorakennus), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula

Tiedustelut

Juha Itäleino