Kirkkoherranviraston sisäänkäynti kesällä.

Sinun asiasi on meille tärkeä. Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään.

Koronatiedote

Hyvä seurakuntalainen, asioithan kanssamme soittamalla tai sähköpostitse.

Jos olette tulossa kirkkoherranvirastoon noutamaan tai palauttamaan avainta, ovet ovat auki.

Muistattehan ystävällisesti pitää turvavälin.

Käyntiosoitteemme on Rykmentintie 34, Tuusula.
Vaihde p. 09 875 960, avautuu ma-pe klo 9.
Sähköposti: **@**

Virasto avoinna

• ma-ke klo 9-16
  • to klo 9-17
  • pe klo 9-13

Aluekeskusrekisteri

Tuusulan seurakunnan kirkonkirjojen pito siirtyi vuoden 2020 alusta Vantaan keskusrekisteriin.

Vuoden alusta lähtien Tuusulan seurakunnan jäsenet voivat tilata virkatodistuksen tai sukuselvityksen Vantaan keskusrekisteristä. Rekisteri palvelee tuusulalaisia myös ennen vihkimistä, jolloin tehdään avioliiton esteiden tutkinta.

Aluekeskusrekisteri

Asematie 12 a, PL 56, 01301 Vantaa
Avoinna ma–pe klo 9–15
**@**

Kaikissa virkatodistusasioissa voit asioida myös Tuusulan seurakunnan kirkkoherranvirastossa. Sieltä tilaukset välitetään Vantaan aluerekisteriin.

Häät vuonna 2022

3.5.2021 alkaen saa varata Tuusulan, Kellokosken ja Jokelan Kotikirkkoa vuoden 2022 vihkitilaisuuksiin.

Ulkopaikkakuntalaisilta veloitetaan kirkonkäyttömaksu, joka on 300 euroa vuonna 2021.

Voit ottaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon, kun

Yhteystietoja