Haluatko vaikuttaa?

Haluatko vaikuttaa?

Nuorisotyössä jokaisella on tilaa toimia ja tehdä itse. Pidä hartaus nuortenillassa, ryhdy vetämään nuorten ryhmää, lähde mukaan työalaryhmään tai ehdota työntekijälle uusia juttuja!

Onko sinulla ideoita siitä, mitä kaikkea nuorisotyö Tuusulan seurakunnassa voisi olla? Mitä haluaisit itse päästä tekemään tai järjestämään? Mikä toimii nyt ja missä tarvitaan muutosta?

Nuorisotyössä toimii porukka, jonka kautta nuorten omat ideat tulevat kuulluiksi ja nähdyiksi. Tämä ryhmä toimii nimellä työalaryhmä. Voit asettua ehdolle työalaryhmään tai kertoa ideasi ja palautteesi suoraan työntekijöille.

Juha Pitkä

Työalaryhmä kevät 2017

Uusi työalaryhmä on aloittanut toimintansa. Ryhmä kokoontuu noin kolme kertaa kevään aikana ja vaikuttaa nuorisotyön toimintaan ja tapahtumien suunnitteluun.

Malla Honkonen
Nico Järnström
Arvo Koskinen
Joel Kurhela

Ryhmässä toimivat myös nuorisotyönohjaajat Häsä ja Tiina sekä kirkkoneuvoston edustaja Juuso Lindberg.

Työalaryhmä syksy 2016

Malla Honkonen