Haluatko vaikuttaa?

Haluatko vaikuttaa?

Nuorisotyössä jokaisella on tilaa toimia ja tehdä itse. Pidä hartaus nuortenillassa, ryhdy vetämään nuorten ryhmää, lähde mukaan työalaryhmään tai ehdota työntekijälle uusia juttuja!

Onko sinulla ideoita siitä, mitä kaikkea nuorisotyö Tuusulan seurakunnassa voisi olla? Mitä haluaisit itse päästä tekemään tai järjestämään? Mikä toimii nyt ja missä tarvitaan muutosta?

Nuorisotyössä toimii porukka, jonka kautta nuorten omat ideat tulevat kuulluiksi ja nähdyiksi. Tämä ryhmä toimii nimellä työalaryhmä. Voit asettua ehdolle työalaryhmään tai kertoa ideasi ja palautteesi suoraan työntekijöille.

Juha Pitkä

Työalaryhmät 2019-2020

Uusi työalaryhmä aloittaa pian toimintansa. Ryhmä kokoontuu noin kolme kertaa syksyn aikana ja vaikuttaa nuorisotyön toimintaan ja tapahtumien suunnitteluun. Ryhmässä toimivat myös nuorisotyönohjaaja Häsä sekä kirkkoneuvoston edustaja.

Nuorisotyön työalaryhmän nuoret: