Päiväkävely

Kaksi miestä kävelyllä.

Päiväkävely

Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet ja iloista reippailumieltä.

Kävelyä vetävät Tiina-diakoni ja Sini-pappi.

Tiina Penttilä
diakoni

Sini Honkanen
Kellokosken aluepappi

Tulevia tapahtumia

Pe 6.3.2020 10:00
Kellokosken seurakuntatalo - Piha
Tule mukaan päiväkävelylle! Lähdemme yhdessä noin tunnin mittaiselle päiväkävelylle Kellokosken seurakuntatalon edestä. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet ja iloista reippailumieltä. Kävelyä vetävät Tiina-diakoni ja Sini-pappi.
Pe 20.3.2020 10:00
Pe 3.4.2020 10:00