Pidetään huolta toisistamme

Pidetään huolta toisistamme

Noudatamme Etelä-Suomen Aluehallintoviraston määräyksiä ja Keusoten, Tuusulan kunnan sekä Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin tekemiä ohjeistuksia.

Pyrimme omilla toimillamme estämään koronaviruksen leviämistä sekä suojelemaan riskiryhmiä.

Voimassaolevat määräykset

Kaikki kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet 14.2. alkaen.

• Suositamme vahvasti maskin käyttöä ja hyvää käsihygieniaa sekä turvallisen välin säilyttämistä tilaisuuksissamme.

Tuusulan kirkon messu lähetetään edelleen suorana verkkoon joka sunnuntai. Messuun voi  osallistua myös verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi/2294-seurakunta-verkossa.

Suoratoistetut ja videoidut tilaisuudet näkyvät verkkosivuillamme

Suoratoistetut ja videoidut tilaisuudet löydät verkkosivuiltamme ”Suorat lähetykset verkossa ja videotallenteet” tai kirjoittamalla osoitekenttään: www.tuusulanseurakunta.fi/2294-seurakunta-verkossa.

Tilojen osallistujamäärät

Tiedot osallistujamääristä löydät Henkilömäärät seurakunnan tiloissa -sivulla.

Maskin käyttö

• Seurakunnan sisätiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa tulee kaikilla yli 11-vuotiailla olla maski sekä osallistujilla että toteuttajilla, ellei ole terveydellistä syytä olla käyttämättä maskia.
  • Toivomme, että sinulla on oma kirurginen kertakäyttömaski mukanasi.
  • Seurakunnan tilaisuuksista on myös saatavana kirurgisia kertakäyttömaskeja.

Messut

• Pidämme messuja kaikissa kirkoissa. Tuusulan kirkon messuun voit osallistua myös verkkosivuillamme.

Kirkolliset toimitukset

• Kirkolliset toimitukset pyritään järjestämään ensisijaisesti seurakunnan tiloissa.
  • Kotona järjestettävissä toimituksissa pyydämme noudattamaan yleisesti annettuja suosituksia hygienian suhteen.

Viraston ja hautausmaatoimiston asiakaskohtaamiset

Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto on auki normaalisti. Pyydämme käyttämään kasvomaskia, kun asioit virastossa.

Kirkkoherranviraston eteisessä on myös saatavana maski ja käsidesiä.

Hautausmaatoimisto

Hautausmaatoimiston puhelinpalveluaika ma-pe klo 9-12. P. 040-484 3885. sposti: hautausmaatoimisto.tuusulansrk(at)evl.fi.

Jos haluat sopia hautapaikasta paikan päällä, soita tulostasi hautaustoimen sihteerille, p. 040 484 3885.

Tarve keskustella

Voit soittaa diakoniatyöntekijälle numeroon 040 844 2258.

• ma klo 9-11 ja ke klo 14-16

Päivystävä pappi vastaa puhelimeen numerosta 09 875 96211 joka päivä klo 9-21.

Voit myös soitta kirkon palvelevaan puhelimeen p. 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-24 tai chattailla kirkon palvelevan chatin kautta ma-pe klo 12-20 osoitteessa kirkonkeskusteluapua.fi

Ulla Rosenqvist

Lisätietoja koronaviruksesta

Lisätietoja koronaviruksesta kannattaa lukea Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.