Seurakunta verkossa
Tuusulan tyhjässä kirkossa on tummat puupenkit, urkuparvella urut ja keskellä kirkkoa kattokruunu

Suorat lähetykset verkossa ja videotallenteet

Jumalanpalvelukset joko striimataan eli lähetetään suorana verkossa tai videoidaan ja ne ovat katsottavissa verkosta joka sunnuntai niin kauan, kunnes seurakunnan on mahdollista olla niissä paikan päällä läsnä.

Tällä sivulla on myös muita live-lähetyksiä, joihin voit osallistua. Menneet lähetykset löytyvät sivun alaosasta.

TULEVAT LÄHETYKSET

Ahtisaarna ma 6.4.

Ahtisaarna klo 18 nauhoitettuna Tuusulan kirkosta. Mietiskelyä Jeesuksen ristin ääressä.

• Getsemanen malja
  • Vangitseminen
  • Kuulustelu ylipapin palatsissa
  • Ja kukko lauloi!

Toimittamassa Sini Honkanen ja Lauri Seppänen, tekniikassa Juha Itäleino.

Ahtisaarna ti 7.4.

- Ecce homo - katso ihminen
- Tuomittujen kulkue
- Simon Kyreneläinen
- Ristille

Toimittamassa Sini Honkanen ja Satu Mäkinen, tekniikassa Juha Itäleino.
Ristintien grafiikka: Kalevi Mustonen
Meditaatiotekstin kirjoittaja: Jouko N. Martikainen

Ahtisaarna ke 8.4.

- Äiti ja opetuslapsi
- "Isä, sinun käsiisi"
- Lepokammioon laskeminen
- Emmauksen malja

Toimittamassa Sini Honkanen ja Satu Mäkinen, tekniikassa Juha Itäleino.
Ristintien grafiikka: Kalevi Mustonen
Meditaatiotekstin kirjoittaja: Jouko N. Martikainen

Kiirastorstai 9.4.

Kiirastorstain jumalanpalvelus klo 19 Tuusulan kirkosta. Tilaisuus lähetetään verkkoon.

Kiirastorstain jumalanpalvelus Tuusulan kirkosta 9.4.2020 klo 19.
Toteuttavat papit Lauri Seppänen, Juha Itäleino ja Timo Huuhtanen, kanttori Tuula Saarensola sekä musiikissa Taina ja Tuulia Hovi. Suntiona Mervi Kari.
Virret:

Rukouspyyntöjä seurakunnalle voi lähettää tästä linkistä.

Poikkeusolojen vuoksi tänään ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua yhteisvastuukeräykseen. Löydät tapoja osallistua Yhteisvastuun verkkosivuiltamme.

Pitkäperjantai 10.4.

Jumalanpalvelus klo 10 Tuusulan kirkosta. Tilaisuus lähetetään verkkoon.

Stabat mater klo 15 Järvenpään kirkosta. Tilaisuus lähetetään verkkoon.

Giovanni Battista Pergolesin (1710-1736) säveltämä Stabat mater on yksi hiljaisen viikon rakastetuimmista sävelteoksista. Sen teksti kertoo Jeesuksen äidin kärsimyksestä poikansa ristin äärellä. Teoksessa vuorottelevat puhuttelevat aariat ja kauniit duetot jousien säestäminä.

Teoksen tulkitsevat Elina Rantamäki, sopraano ja Tuula Saarensola, mezzosopraano sekä jousiyhtye, jossa soittavat Erja Unkari, viulu 1, Hanni Autere, viulu 2, Jussi Aalto, alttoviulu, Heikki Kulo, sello ja Riina Haapaniemi, urut.

Lauantai 11.4.

Pääsiäisyön jumalanpalvelus klo 23 Tuusulan kirkosta. Tilaisuus lähetetään verkkoon.

1. Pääsiäispäivä 12.4.

Jumalanpalvelus klo 10 Tuusulan kirkosta nauhoitettuna.

Gudstjänst kl 13 från Tusby kyrka.

Kantorn Riina Haapaniemi och musiker Make Perttilä, pastorer Tiina Eriksson och Satu Mäkinen.

Vi sjunger psalmer 95, 153, 91, 852 och 303.

2. Pääsiäispäivä 13.4.

Jumalanpalvelus klo 10 Tuusulan kirkosta. Tilaisuus lähetetään verkkoon.

MENNEET LÄHETYKSET

Löydät tältä sivulta