Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet

Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet

Lähetystyöntekijät (Kuvat oikealla)

Kroatia/ Elina Braz de Almeida
Elina toimii Kutinan seurakunnan pastorina sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.
(Medialähetys Sanansaattajat)

Tansania/ Teressa ja Janne Juhaninmäki
Teressa ja Janne siirtyvät tammikuussa v.2020 Nepalista Tansaniaan. Teressa toimii Suomen Lähetysseuran Itä-Afrikan (Etiopia ja Tansania) aluepäällikkönä, ja Janne toimii kummityön koordinaattorina.

Oman/ Eija ja Aaro Rytkönen
Eija ja Aaro tekevät työtä Omanissa Al Amana -keskuksessa. Aaro toimii Al Amana -keskuksen toiminnanjohtajana. Al Amana – keskus keskittyy uskontojenväliseen – erityisesti kristittyjen ja muslimeiden väliseen - dialogiin. Työn tarkoituksena on edistää uskontojen keskinäistä ja rauhanomaista rinnakkaiseloa Omanissa, Lähi-idässä ja koko maailmassa.

SAT-7 mediatyö/ Ilolan perhe
SAT-7, kristillinen satelliittitelevisio, on monille väylä kuulla evankeliumi ja saada tietoa kristinuskosta. Eristyksissä eläville kristityille SAT-7 on rohkaisun lähde. Kanava lähettää myös käytännön elämää tukevia ohjelmia, jotka auttavat esimerkiksi pakolaisleirien vaikeissa oloissa.
(Suomen Ev.lut.Kansanlähetys)

Lähetyskohteet (Kuvat tekstin alla)

Angolan Lubangon slummien lasten ja perheiden tukeminen
Työssä edistetään äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten elämänmahdollisuuksia ja oikeuksia, sekä tuetaan heidän perheitään.

Bolivian kaivosalueiden lasten tukeminen

Työn tavoitteena on kaivosalueiden lasten elämän tukeminen ammatillisen koulutuksen ja itsetunnon vahvistamisen kautta.

Intian raamattutyö

Intiassa tuetaan raamatunkäännös- ja levitystyötä, myös Raamatun kääntämistä muutamille kielille pistekirjoitukselle. Työn tavoitteena on myös tavoittaa ja tukea vaikeassa elämäntilanteessa eläviä naisia, erityisesti leskiä.
(Suomen Pipliaseura)

Viron perhekeskustyö

Tartossa tuetaan perhekeskusta. Keskuksessa on tarjolla pari- ja perheterapiaa sekä sielunhoitoa. Perheneuvontatyö tukee perheitä sekä auttaa kirkkoa näkymään positiivisella tavalla yhteiskunnassa.
(Ely ry)