Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet

Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet

Lähetystyöntekijät (Kuvat oikealla)

Kroatia/ Elina Braz de Almeida perheineen
Elina toimii Kutinan seurakunnan pastorina sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.
Voit lukea Elinina blogi-kirjoituksia tästä linkistä.
(Medialähetys Sanansaattajat)

Tansania/ Teressa ja Janne Juhaninmäki
Teressa toimii Suomen Lähetysseuran itäisen ja eteläisen Afrikan aluejohtajana, ja Janne toimii itäisen Afrikan hankehallinnon koordinaattorina.

Oman/ Aaro Rytkönen perheineen
Aaro Rytkönen on työssä Omanissa Al Amana -keskuksen strategiajohtajana. Al Amana – keskus keskittyy uskontojenväliseen – erityisesti kristittyjen ja muslimeiden väliseen - dialogiin. Työn tarkoituksena on edistää uskontojen rauhanomaista rinnakkaiseloa Omanissa, Lähi-idässä ja koko maailmassa.

Etu-Aasian nimikkolähettimme
Tuemme SAT-7, kristillistä satelliittitelevisiotyötä. SAT-7 televisiolähetykset ovat monille väylä kuulla evankeliumi ja saada tietoa kristinuskosta. Eristyksissä eläville kristityille SAT-7 on rohkaisun lähde. Kanava lähettää myös käytännön elämää tukevia ohjelmia, jotka auttavat esimerkiksi pakolaisleirien vaikeissa oloissa.
(Suomen Ev.lut.Kansanlähetys)

Lähetyskohteet (Kuvat tekstin alla)

Angolassa Lubangon slummien lasten ja perheiden tukeminen
Angolassa edistetään äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten
elämänmahdollisuuksia ja oikeuksia sekä tuetaan heidän perheitään.
(Suomen Lähetysseura)

Boliviassa naisten ja alkuperäiskansojen elinolojen parantaminen

Boliviassa parannetaan alkuperäiskansojen ja naisten elinoloja tukemalla esimerkiksi käsitöiden tekemistä ja kasvihuoneviljelyä (keyhole garden), pyrkimällä vähentämään perheväkivaltaa sekä ottamalla huomioon ilmastonäkökohtia.

Intian raamattutyö

Intiassa tuetaan raamatunkäännös- ja levitystyötä, myös Raamatun kääntämistä muutamille kielille pistekirjoitukselle. Työn tavoitteena on myös tavoittaa ja tukea vaikeassa elämäntilanteessa eläviä naisia, erityisesti leskiä.
(Suomen Pipliaseura)

Viron perhekeskustyö

Tartossa tuetaan perhekeskusta. Keskuksessa on tarjolla pari- ja perheterapiaa sekä sielunhoitoa. Perheneuvontatyö tukee perheitä sekä auttaa kirkkoa näkymään positiivisella tavalla yhteiskunnassa.
(Ely ry)