Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet

Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet

Lähetystyöntekijät (Kuvat oikealla)

Elina Braz de Almeida/ Kroatia
Elina toimii Kutinan seurakunnan pastorina sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.
(Medialähetys Sanansaattajat)

Teressa ja Janne Juhaninmäki/ Nepal
Teressa toimii Nepalissa kehitysyhteistyö-koordinaattorina yhdessä paikallisten kumppaneiden kanssa, ja Janne toimii kummityön koordinaattorina.

Tania ja Mika Lehtinen/ Etiopia
Tania ja Mika tekevät työtä Mekane Yesus -kirkon työyhteydessä. Tania suunnittelee ja koordinoi kummilapsityötä, ja Mika toimii diakoniatyön neuvonantajana. Lehtiset ovat palaamassa Suomeen kesällä.
(Suomen Ev.lut.Kansanlähetys)

Aaro Rytkönen / Oman
Aaro toimii Omanissa Al Amana -keskuksen toiminnanjohtajana. Al Amana – keskus keskittyy uskontojenväliseen – erityisesti kristittyjen ja muslimeiden väliseen - dialogiin. Työn tarkoituksena on edistää uskontojen keskinäistä ja rauhanomaista rinnakkaiseloa Omanissa, Lähi-idässä ja koko maailmassa.
(Suomen Lähetysseura)

Lähetyskohteet (Kuvat tekstin alla)

Angolan Lubangon slummien lasten ja perheiden tukeminen
Työssä edistetään äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten elämänmahdollisuuksia ja oikeuksia, sekä tuetaan heidän perheitään.

Bolivian kaivosalueiden lasten tukeminen

Työn tavoitteena on kaivosalueiden lasten elämän tukeminen ammatillisen koulutuksen ja itsetunnon vahvistamisen kautta.

Intian raamattutyö

Intiassa tuetaan raamatunkäännös- ja levitystyötä, myös Raamatun kääntämistä muutamille kielille pistekirjoitukselle. Työn tavoitteena on myös tavoittaa ja tukea vaikeassa elämäntilanteessa eläviä naisia, erityisesti leskiä.
(Suomen Pipliaseura)

Viron perhekeskustyö

Tartossa tuetaan perhekeskusta. Keskuksessa on tarjolla pari- ja perheterapiaa sekä sielunhoitoa. Perheneuvontatyö tukee perheitä sekä auttaa kirkkoa näkymään positiivisella tavalla yhteiskunnassa.
(Ely ry)