Lähetystyöntekijät ja -kohteet (nimikkolähetit ja -kohteet)

Lähetystyöntekijät ja -kohteet (nimikkolähetit ja -kohteet)

Seurakuntamme on solminut nimikkosopimuksen näistä läheteistä ja lähetyskohteista:

Lähetystyöntekijät (Kuvat oikealla)

Kroatia/ Elina Braz de Almeida
Elina toimii Kutinan seurakunnan pastorina sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.
Voit lukea Elinina blogi-kirjoituksia tästä linkistä.
(Medialähetys Sanansaattajat)

Tansania/ Teressa ja Janne Juhaninmäki
Teressa toimii Suomen Lähetysseuran itäisen ja eteläisen Afrikan aluejohtajana, ja Janne toimii itäisen Afrikan hankehallinnon koordinaattorina.

Oman/ Aaro Rytkönen
Aaro Rytkönen toimii Omanin Al Amana -keskuksen strategiajohtajana. Al Amana – keskus keskittyy uskontojenväliseen – erityisesti kristittyjen ja muslimeiden väliseen - dialogiin. Työn tarkoituksena on edistää uskontojen rauhanomaista rinnakkaiseloa Omanissa, Lähi-idässä ja koko maailmassa.

Etu-Aasian nimikkolähettimme
Tuemme Etu-Aasian nimikkolähettejämme sekä SAT-7 kristillistä satelliittitelevisiotyötä.
SAT-7 televisiolähetykset ovat monille väylä kuulla evankeliumi ja saada tietoa kristinuskosta. Eristyksissä eläville kristityille SAT-7 on rohkaisun lähde. Kanava lähettää myös käytännön elämää tukevia ohjelmia, jotka auttavat esimerkiksi pakolaisleirien vaikeissa oloissa.
(Suomen Ev.lut.Kansanlähetys)

Lähetyskohteet (Kuvat tekstin alla)

Angola/ Lubangon slummien lasten ja perheiden tukeminen
Angolassa edistetään äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten
elämänmahdollisuuksia ja oikeuksia sekä tuetaan heidän perheitään olemalla mukana Onnellinen lapsi -hankkeessa.
(Suomen Lähetysseura)

Bolivia/ tämä kohteemme on vaihtumassa

Olemme tukeneet Boliviassa alkuperäiskansojen ja naisten elinoloja.

Intia/ Raamattutyö

Intiassa tuetaan raamatunkäännös- ja levitystyötä, myös Raamatun kääntämistä muutamille kielille pistekirjoitukselle. Työn tavoitteena on myös tavoittaa ja tukea vaikeassa elämäntilanteessa eläviä naisia, erityisesti leskiä.
(Suomen Pipliaseura)

Viro/ Perhekeskustyö

Tartossa tuetaan perhekeskusta. Keskuksessa on tarjolla pari- ja perheterapiaa sekä sielunhoitoa. Perheneuvontatyö tukee perheitä sekä auttaa kirkkoa näkymään positiivisella tavalla yhteiskunnassa.
(Evankelinen lähetysyhdisty Ely ry)