Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet

Lähetystyöntekijät (Kuvat oikealla)

Elina Braz de Almeida/ Kroatia
Elina toimii Kutinan seurakunnan pastorina sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.
(Medialähetys Sanansaattajat)

Teressa ja Janne Juhaninmäki/ Tansania
Teressa ja Janne perheineen olivat aiemmin Nepalissa, mutta lokakuusta lähtien he tekevät työtä Tansaniassa. Teressa toimii Suomen Lähetysseuran Itä-Afrikan (Etiopia ja Tansania) aluepäällikkönä, ja Janne toimii kummityön koordinaattorina.
(Suomen Lähetysseura)

Tania ja Mika Lehtinen/ Suomi
Tania ja Mika ovat tehneet työtä Mekane Yesus -kirkon työyhteydessä Etiopiassa. Tania on suunnitellut ja koordinoinut kummilapsityötä, ja Mika toiminut diakoniatyön neuvonantajana. Lehtiset palasivat kesällä Suomeen. Tuemme Kansanlähetyksen Etiopian työtä vielä vuoden 2019 loppuun asti.
(Suomen Ev.lut.Kansanlähetys)

Eija ja Aaro Rytkönen / Oman
Eija ja Aaro tekevät työtä Omanissa Al Amana -keskuksessa. Aaro toimii Al Amana -keskuksen toiminnanjohtajana. Al Amana – keskus keskittyy uskontojenväliseen – erityisesti kristittyjen ja muslimeiden väliseen - dialogiin. Työn tarkoituksena on edistää uskontojen keskinäistä ja rauhanomaista rinnakkaiseloa Omanissa, Lähi-idässä ja koko maailmassa.
(Suomen Lähetysseura)

 

Lähetyskohteet (Kuvat tekstin alla)

Angolan Lubangon slummien lasten ja perheiden tukeminen
Työssä edistetään äärimmäisessä köyhyydessä elävien lasten elämänmahdollisuuksia ja oikeuksia, sekä tuetaan heidän perheitään.
(Suomen Lähetysseura)

Bolivian kaivosalueiden lasten tukeminen 

Työn tavoitteena on kaivosalueiden lasten elämän tukeminen ammatillisen koulutuksen ja itsetunnon vahvistamisen kautta.
(Suomen Lähetysseura)

Intian raamattutyö 

Intiassa tuetaan raamatunkäännös- ja levitystyötä, myös Raamatun kääntämistä muutamille kielille pistekirjoitukselle. Työn tavoitteena on myös tavoittaa ja tukea vaikeassa elämäntilanteessa eläviä naisia, erityisesti leskiä.
(Suomen Pipliaseura)

Viron perhekeskustyö 

Tartossa tuetaan perhekeskusta. Keskuksessa on tarjolla pari- ja perheterapiaa sekä sielunhoitoa. Perheneuvontatyö tukee perheitä sekä auttaa kirkkoa näkymään positiivisella tavalla yhteiskunnassa.
(Ely ry)