Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet

Lähetystyöntekijät ja lähetyskohteet

Lähetystyöntekijät (Kuvia alempana)

Päivi Anttila/ Etiopia

Päivi toimii Suomen Lähetysseuran Etiopian aluepäällikkönä ja vastaa työalueensa kumppaniyhteistyöstä.

Elina Braz de Almeida/ Kroatia
Elina toimii Kutinan seurakunnan pastorina sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä.
(Medialähetys Sanansaattajat)

Teressa ja Janne Juhaninmäki perheineen/ Nepal
Teressa toimii kehitysyhteistyökoordinaattorina yhdessä paikallisten kumppaneiden kanssa. Janne toimii kummityön koordinaattorina sekä vastaa kehitysyhteistyön tiedottamisesta.

Tania ja Mika Lehtinen perheineen/ Etiopia

Tania ja Mika tekevät työtä Mekane Yesus -kirkon työyhteydessä. Tania suunnittelee ja koordinoi kummilapsityötä. Mika toimii diakoniatyön neuvonantajana..
(Suomen Ev.lut.Kansanlähetys)

Lähetyskohteet (Kuvia sivun oikeassa laidassa)

Bolivia: kaivosalueiden lasten tukeminen

Työn tavoitteena on kaivosalueiden lasten elämän tukeminen ammatillisen koulutuksen ja itsetunnon vahvistamisen kautta.

Nepal

Nepalissa tehdään työtä syrjittyjen yhteisöjen elinolojen parantamiseksi sekä yhteistyökirkkojen työn tukemiseksi.

Raamattutyö Intiassa

Intiassa tuetaan raamatunkäännös- ja levitystyötä, myös Raamatun kääntämistä muutamille kielille pistekirjoitukselle. Myös vaikeassa elämäntilanteessa eläviä naisia, erityisesti leskiä, pyritään tavoittamaan ja tukemaan.
(Suomen Pipliaseura)

Viron perhekeskustyö

Tartossa tuetaan perhekeskusta. Keskuksessa on tarjolla pari- ja perheterapiaa sekä sielunhoitoa. Perheneuvontatyö tukee perheitä sekä auttaa kirkkoa näkymään positiivisella tavalla yhteiskunnassa.
(Ely ry)