Lähetypiirit ja ryhmät, joissa tuetaan lähetystyötä

Lähetypiirit ja ryhmät, joissa tuetaan lähetystyötä

Tervetuloa mukaan lähetystyön ryhmiin!

Etelä-Tuusula

• Perhelähetyspiiri kokoontuu kodeissa.
  • Sleyn Tuusulan osasto kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin Kellokoskella tai Etelä-Tuusulassa.
  • Toivoa naisille - ryhmä kokoontuu Hyökkälässä kodissa. Kts. lisää: klikkaa vasemmasta sivupalkista.
  • Tuusulan Lähetyspiiri  kokoontuu seurakuntakeskuksessa kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 13.
    Tuusulan Päiväraamattupiiri kokoontuu joka toinen tiistai seurakuntakeskuksessa.
  • Tuomalan Diakonia- ja merimieslähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kodeissa.

Jokela

• Iloiset Afrikan auttajat - ryhmä kokoontuu syksyllä 2019 joka toinen viikko torstaisin klo 13 Jokelan keskustassa seurakunnan väliaikaisissa tiloissa, Keskustie 2:ssa.

Kellokoski

• Kellokosken Päiväkummit- ryhmä kokoontuu  Kellokosken seurakuntatalolla joka toinen maanantai klo 12.

Lisätietoja ryhmistä

Tarkemmat ajat löytyvät sekä netistä että paikallislehdistä seurakunnan ilmoituksista.

Ota yhteyttä:

Johanna Makkonen