Lähetyspiirit

Lähetyspiirit

Tervetuloa mukaan lähetystyön ryhmiin!

Etelä-Tuusula

• Hyrylän Lähetysraamattupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kodeissa/seurakunnan tiloissa.
  • Perhelähetyspiiri kokoontuu kodeissa.
  • Tuusulan Lähetyspiiri  kokoontuu Kirkkotuvalla kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 13.
  • Tuomalan Diakonia- ja merimieslähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kodeissa.
  • Hanna-ryhmä kokoontuu kokoontumistila Aunelassa, Jääkärinpolku 1.

Jokela

• Iloiset Afrikan auttajat tukee Etiopian aids-orpojen kahta toimintakeskusta. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko tiistaisin klo 13.

Kellokoski

• Kellokosken Päiväkummit- ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina klo 12 seurakuntatalolla.
  • Kellokosken Lähetyspiiri/ Kannelseurat kokoontuu sunnuntaisin kerran kuukaudessa klo 18 Kellokosken seurakuntalolla.

Lisätietoja ryhmistä

Kokoontumistietoja löytyy netin lisäksi paikallislehdistä seurakunnan ilmoituksista.

Myös meihin voi ottaa yhteyttä!:

Johanna Makkonen
kansainvälisen työn sihteeri

Hanna- ryhmän osalta myös:
ryhmänvetäjä Kati Lücke
p. 040 848 4593, **@**

Kellokosken Päiväkummit-piriin osalta myös:
Tiina Penttilä
diakoni, p. 040 724 6009