Lähetypiirit ja ryhmät, joissa tuetaan lähetystyötä

Lähetypiirit ja ryhmät, joissa tuetaan lähetystyötä

Tervetuloa mukaan lähetystyön ryhmiin!

Etelä-Tuusula

• Perhelähetyspiiri kokoontuu kodeissa.
  • Sleyn Tuusulan osasto kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin Kellokoskella tai Etelä-Tuusulassa.
  • Toivoa naisille - ryhmä kokoontuu Hyökkälässä kodissa. Kts. lisää: klikkaa vasemmasta sivupalkista.
  • Tuusulan Lähetyspiiri  kokoontuu seurakuntakeskuksessa kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 13.
    Keväällä 2019: 16.1, 13.2, 13.3, 10.4. ja 22.5.
  • Tuusulan Päiväraamattupiiri kokoontuu joka toinen tiistai seurakuntakeskuksessa.
  • Tuomalan Diakonia- ja merimieslähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kodeissa.

Jokela

• Iloiset Afrikan auttajat - ryhmä tukee Etiopian aids-orpojen kahta toimintakeskusta. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko tiistaisin klo 13 Jokelan kirkolla.

Kellokoski

• Kellokosken Päiväkummit- ryhmä kokoontuu  Kellokosken seurakuntatalolla.

Lisätietoja ryhmistä

Kokoontumistietoja löytyy netin lisäksi paikallislehdistä seurakunnan ilmoituksista.

Myös meihin voi ottaa yhteyttä!:

Johanna Makkonen
kansainvälisen työn sihteeri

Toivoa naisille- ryhmän osalta myös:
ryhmänvetäjä Kati Lücke
p. 040 848 4593, **@**