Lähetyspiirit

Lähetyspiirit

Tervetuloa mukaan lähetystyön ryhmiin!

Etelä-Tuusula

• Perhelähetyspiiri kokoontuu kodeissa.
  • Sleyn Tuusulan osasto kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin Kellokoskella tai Etelä-Tuusulassa.
  • Toivoa naisille/ Hanna-ryhmä kokoontuu Hyökkälässä kodissa.
  • Tuusulan Lähetyspiiri  kokoontuu seurakuntakeskuksessa kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 13.
  • Tuusulan Päiväraamattupiiri kokoontuu joka toinen viikko seurakuntakeskuksessa.
  • Tuomalan Diakonia- ja merimieslähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa kodeissa.

Jokela

• Iloiset Afrikan auttajat - ryhmä tukee Etiopian aids-orpojen kahta toimintakeskusta. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko tiistaisin klo 13 Jokelan kirkolla.

Kellokoski

• Kellokosken Päiväkummit- ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina klo 12 Kellokosken seurakuntatalolla.

Lisätietoja ryhmistä

Kokoontumistietoja löytyy netin lisäksi paikallislehdistä seurakunnan ilmoituksista.

Myös meihin voi ottaa yhteyttä!:

Johanna Makkonen
kansainvälisen työn sihteeri

Hanna- ryhmän osalta myös:
ryhmänvetäjä Kati Lücke
p. 040 848 4593, **@**

Kellokosken Päiväkummit-piriin osalta myös:
Tiina Penttilä
diakoni, p. 040 724 6009