Sävelten virtaa
Mikko Haapaniemi ja Markus Virtala Kellokosken urkujen edessä.

Sävelten virtaa

Sävelten virtaa - Lounaskonsertin suora lähetys to 16.4. klo 12.30 Kellokosken kirkosta.

Markus Virtala, trumpetti ja Mikko Haapaniemi, urut ja piano. Konsertin kesto on noin puoli tuntia.

• William Boyce: Trumpet Voluntary
  • Johann Sebastian Bach: Air
  • Johann Sebastian Bach: Jesu Bleibet Meine Freude
  • John Stanley: Trumpet Voluntary
  • Juhani Haapasalo: Kolme koraalia
    Halleluja! Nyt ylistys
    Isän käsi, sydämeeni
    Soi kunniaksi luojan
  • Johann Sebastian Bach: Von den Stricken meiner Sünden Johannespassiosta
  • Johann Sebastian Bach: Sicilienne
  • Ylva Eggehorn: Virsi 928 Nyt pelko pois
  • Jean-Joseph Mouret: Rondeau

Esiintyjät

Markus Virtala (s. 1979)  on tamperelaislähtöinen trumpetisti, joka työskentelee Kaartin soittokunnassa trumpetin, kornetin ja flyygelitorven soittajana. Hän valmistui Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksesta musiikin maisteriksi vuonna 2009. Erityisen lähellä Virtalan sydäntä on halki vuosikymmenten ollut messuissa ja muissa kirkon tilaisuuksissa soittaminen yhdessä urkujen kanssa. Virtala on toiminut muusikon työn ohella myös pedagogisissa, viestinnällisissä ja hallinnollisissa tehtävissä.

Mikko Haapaniemi (s. 1976) on opiskellut Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin osastolla, josta hän valmistui musiikin maisteriksi keväällä 2005. Keväällä 2006 hän suoritti pianonsoiton A-tutkinnon Sibelius-Akatemiaan opettajanaan Yrjö Carlson. Haapaniemi on esiintynyt sadoissa kirkkokonserteissa ympäri Suomea sekä toiminut liedpianistina useissa konserteissa ja kilpailuissa. Tällä hetkellä Haapaniemi työskentelee Järvenpään seurakunnan johtavana kanttorina.