Tuusulan kirkon ja kirkkopuiston sekä Kellokosken kirkon opastukset
Tuusulan harmaa puukirkko näkyy taustalla. Sen edessä kolme naista seisoo oranssin sateenvarjon alla. Vieressä näkyy osin hautakivi.

Tuusulan kirkon ja kirkkopuiston sekä Kellokosken kirkon opastukset

Tuusulan kirkko ja kirkkopuisto

Tuusulan kirkossa ja kirkkopuistossa alkavat kesäkuussa opastukset, jotka jatkuvat läpi kesän elokuun loppuun asti.

• Kirkon opastus tiistaisin ja torstaisin klo 15
  • Kirkkopuiston opastus (lähtö kirkon ovelta) keskiviikkoisin klo 15, mukaan mahtuu max 25 ensimmäistä osallistujaa/kerta

Tuusulan 1734 rakennettu puukirkko kätkee sisäänsä pitkän historian ja monia tarinoita. Kirkkopuistoon on haudattu tuusulalaisia merkkihenkilöitä, mutta mielenkiintoisia ovat monet muutkin ihmiskohtalot. Opastuksissa kuulet lisää ja tutustut kotiseutuun uudesta näkökulmasta.

Kellokosken kirkko

Kellokosken kirkon opastukset alkavat sunnuntaina 7.6. ja jatkuvat läpi kesän elokuun loppuun asti.

• Opastus su klo 14

Kellokosken kirkko on alun perin Kellokosken ruukin kirkko. Opastuksen aikana kuulet tarinoita ruukin ajasta ja Kellokosken kirkon toiminnasta sekä kirkkoon liittyvistä henkilöistä.

Opastusten kesto

Opastukset kestävät noin puoli tuntia ja niihin on vapaa pääsy.

Pidetään toisistamme huolta

Toimimme tämänhetkisten koronasuositusten mukaisesti, joten opastuksissa huolehditaan turvaväleistä ja hygieniasta.

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.