Tervetuloa messuun!
Etualalla Tuusulan kirkon ehtoollispikarit hohtavat kullanvärisinä. Taustalla näkyy hiukan kirkon alttaria.

Tervetuloa messuun!

Olet tervetullut messuun paikan päälle. Koska koronarajoituksia on vielä olemassa, messukäytäntöjä on tarkennettu.

Messut kaikissa kirkoissa

Messut pidetään pääsääntöisesti

• Tuusulan kirkossa klo 10
  • Jokelan Kotikirkossa klo 10
  • Kellokosken kirkossa klo 11.

Katso tarkemmat ajat Jumalanpalvelussivulta.

Huomioi hygienia

• Pyydämme messuun tulijoita pesemään kädet huolellisesti ennen messuun lähtöä.
  • Kirkkojen ovilla on käsidesiä, jota toivomme messuvieraiden käyttävän.
  • Toivomme osallistujien käyttävän kasvomaskia. Kertakäyttöisen kasvomaskin voi pyytää itselleen seurakunnan työntekijältä.

Muista turvaväli myös kirkossa ja ehtoollisella

• Huomio turvaväli valitessasi kirkon penkistä paikkaasi. Samassa taloudessa asuvat voivat istua vierekkäin ilman turvaväliä.
  • Osa Tuusulan ja kellokosken kirkkojen penkkiriveistä on suljettu. Älä käytä niitä. Kotikirkossa penkit on aseteltu valmiiksi riittävän väljästi.
  • Huomioi turvaväli myös ehtoolliselle mennessäsi ja ehtoollispöydässä.

Pappikin käyttää käsidesiä

• Pappi desinfioi kätensä ennen ehtoollisen jakamista. Ehtoollisleipä jaetaan käteen ja ehtoollisiviini pikariin. Pappi ei koske pikariin.
  • Tilaisuuksissa käytetyt virsikirjat puhdistetaan tai vaihdetaan käytön jälkeen puhtaisiin.

Yksityisehtoollinen

Jos et vielä halua tulla messuun, mutta kaipaisit kuitenkin ehtoolliselle niin Tuusulan ja Kellokosken kirkoissa on mahdollisuus messun jälkeen osallistua yksityisehtoolliselle. Tuusulan kirkossa noin klo 11 ja Kellokosken kirkossa noin klo 13.

14.9.2020