Tervetuloa messuun!
Etualalla Tuusulan kirkon ehtoollispikarit hohtavat kullanvärisinä. Taustalla näkyy hiukan kirkon alttaria.

Tervetuloa messuun!

Kesäkuun alusta on taas mahdollista osallistua messuun paikan päällä. Koska vielä on koronarajoituksia olemassa, on messukäytäntöjä tarkennettu.

Messut kaikissa kirkoissa

• Messut pidetään Tuusulan kirkossa klo 10, Jokelan Kotikirkossa klo 10 ja Kellokosken kirkossa klo 12

Huomioi hygienia

• Pyydämme messuun tulijoita pesemään kädet huolellisesti ennen messuun lähtöä.
  • Kirkkojen ovilla on käsidesiä, jota toivomme messuvieraiden käyttävän.

Muista turvaväli myös kirkossa ja ehtoollisella

• Huomio turvaväli valitessasi kirkon penkistä paikkaasi. Samassa taloudessa asuvat voivat istua vierekkäin ilman turvaväliä.
  • Osa Tuusulan ja kellokosken kirkkojen penkkiriveistä on suljettu. Älä käytä niitä. Kotikirkossa penkit on aseteltu valmiiksi riittävän väljästi.
  • Huomioi turvaväli myös ehtoolliselle mennessäsi ja ehtoollispöydässä.

Pappikin käyttää käsidesiä

• Pappi desinfioi kätensä ennen ehtoollisen jakamista. Ehtoollisleipä jaetaan käteen ja ehtoollisiviini pikariin. Pappi ei koske pikariin.
  • Tilaisuuksissa käytetyt virsikirjat puhdistetaan tai vaihdetaan käytön jälkeen puhtaisiin.

Yksityisehtoollinen

Jos et vielä halua tulla messuun, mutta kaipaisit kuitenkin ehtoolliselle niin Tuusulan ja Kellokosken kirkoissa on mahdollisuus messun jälkeen osallistua yksityisehtoolliselle. Tuusulan kirkossa noin klo 11 ja Kellokosken kirkossa noin klo 13.