Talousjohtaja
Tuusulan kirkko järven rannalla.

Etsimme talousjohtajaa

Tule meille talousjohtajaksi! Haemme taloushallinnon ammattilaista talousjohtajan vakituiseen virkaan.

Tehtävät

Talousjohtajan tehtävänä on vastata seurakunnan

• talous-, kiinteistö- ja hautaustoimesta
  • ruokataloudesta
  • henkilöstö- ja palkkahallintoon liittyvistä tehtävistä.

Talousjohtaja huolehtii, että seurakunnan taloutta ja omaisuutta hoidetaan tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti.

Hän on kiinteistöpäällikön, ylipuutarhurin, pääemännän ja taloussihteerin lähin esimies.

Talousjohtaja valmistelee ja esittelee alaansa kuuluvat asiat kirkkoneuvoston kokouksessa.

Talousjohtaja toimii seurakunnan työsuojelupäällikkönä (KirVesTes luku 5 § 16) sekä seurakunnan palkka-asiamiehenä huolehtien virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta sekä seurakunnan palveluksessa olevien henkilöiden palvelussuhteen ehtoja koskevien neuvottelujen käymisestä.

Viran tehtävät on määritelty johtosäännössä.

Kelpoisuus ja eduksi katsotaan

Viran kelpoisuusehtona on

• ylempi korkeakoulututkinto
  • riittävä perehtyneisyys julkisyhteisön talouteen

Eduksi katsotaan seurauntahallinnon tuntemus ja kokemus esimiestehtävistä.

Virkaan valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Koeaika

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja virka täytetään 1.8. tai sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää voimassa oleva lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus

Viran palkkaus on Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen hinnoitteluryhmässä J50.

Haku päättyy 30.4.2021

Haastattelut järjestetään pidetään kahdev viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Haastatteluryhmän valitsemat ehdokkaat lähetetään soveltuvuustestiin.

Hakuaika päättyy 30.4.2021. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan KirkkoHR-palvelun kautta.

Palkkaus

KirVesTes J50 (5100€/kk)

Tuija Kantanen
vs. talousjohtaja

Ulla Rosenqvist

Organisaation kuvaus

Tuusulan seurakunta sijaitsee Keski-Uudellamaalla. Se on perustettu vuonna 1654.

Seurakunnan pääkirkko on Tuusulan kirkko, joka on rakennettu vuonna 1734 Tuusulanjärven rannalle. Muita kirkkoja ovat Jokelan kirkko (1976) ja Kellokosken kirkko (1800). Lisäksi seurakunnalla on käytössään kolme kappelia, seurakuntakeskus, Rusutjärven leirikoti sekä muita tiloja.

Perinteisiä hautausmaita on kolme ja lisäksi Jokelassa on uurnalehto.

Seurakunnassa on jäseniä 26 424 henkeä (31.12.2019) ja työntekijöitä noin 90.