Taidetahti
Lapset maalaavat isoon paperiin lattialla.

Kerhossa on

• maalausta
  • askartelua
  • tanssia
  • laulu- ja liikuntaleikkejä
  • temppuratoja
  • satuhierontaa
  • laulu- ja loruteatteri
  • satutuokioita

Teitä odottavat Ani ja Maarit

Tulevia tapahtumia

Ti 29.9.2020 10:00
Taidetahti -perhekerho tiistaisin klo 10-12 srk-keskuksessa (Rykmentintie 34).
Toimintana on mm. maalausta eri tekniikoilla, askarteluja, tanssia kaikille yhdessä sekä erikseen, laulu- ja liikuntaleikkejä, temppuratoja sisällä, satuhierontaa, laulu-, loru-, teatteri- ja satutuokioita.
askartelua
Taidetahdilla on oma Facebook-ryhmä, jossa kerromme kerhon kuulumisia ja tietoa tulevasta. Teitä odottavat Ani ja Maarit.

Ti 6.10.2020 10:00

Ti 20.10.2020 10:00