Kappelikuoro

40-vuotias Kellokosken kappelikuoro tietää, mitä haluaa ja mitä ei.

Kappelikuoro

Kuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 Kellokosken kirkossa. Kuoroa johtaa Antti Vilkko.

Kuoro etsii laulajia

Kellokosken Kappelikuoro hakee uusia laulajia. Erityisesti mieslaulajille on tarvetta.

Kuoro osallistuu aktiivisesti seurakunnan musiikkielämään laulamalla mm. jumalanpalveluksissa ja Kauneimmissa joululauluissa sekä pitämällä omia konsertteja.

Kuoro laulaa monipuolista ohjelmistoa klassisesta kirkkomusiikista tämän päivän hengelliseen musiikkiin. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Antti Vilkko

Tietoa kuorosta

Kuoro on rekisteröity n. 20 laulajan sekakuoro. Koelaulua ei ole vaan kaikki halukkaat voivat liittyä mukaan.

Kellokosken kappelikuoro on vuonna 1974 perustettu Kellokosken kirkon kuoro. Kuoro esiintyy pääasiassa jumalanpalveluksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa, mutta myös omia konsertteja pidetään säännöllisesti.

Esiintymiset

Esiintymismatkoja on tehty aina ulkomaita myöten, ja valtakunnallisiin kirkkomusiikkitapahtumiin osallistutaan ahkerasti. Syksyllä 2007 tehtiin esiintymismatka Saksaan ja keväällä 2008 käytiin konsertoimassa ja laulamassa virsiä 4-äänisesti Lemin kirkossa. Keväällä 2012 tehtiin konserttimatkat Espanjaan ja Jyväskylään kirkon musiikkijuhlille.