Jospel

Toukokuussa kevätkonsertin jälkeen

Gospelkuoro Jospel

Kuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19.30 (parillisilla viikoilla) Jokelan kirkolla. Syyskausi alkaa 4.9.2019. Lastenhoito on järjestetty. Kuoroa johtaa Erja Hartala

Erityistä tulevana syksynä on Gospelia kaikille Jokelassa- tapahtuma kirkolla sunnuntaina 15.9.klo 12-16. Tule mukaan laulamaan reipasta gospelia mahtavien muusikoitten opastuksella. Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivujen kautta.

Tietoa kuorosta

Jospel-kuoro on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelu- ja työikäisille. Kuoroharjoitusten ja esiintymisten aikana on lastenhoito.

Jospel keskittyy kevyempään hengelliseen musiikkiin ja laulaa mm. iltakirkossa, Tuomasmessuissa sekä Kauneimmissa Joululauluissa useimmiten bändin säestyksellä. Uusille laulajille on pienimuotoinen laulukoe. Tervetuloa mukaan energiseen ja rentoon porukkaamme!