Tuulahdus

Naiskuoro Tuulahdus

Kuoro harjoittelee maanantaisin klo 18.30 Lahelan tertussa Kuoroon on koelaulu. Varaa aika kuoronjohtajalta. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa kuoroharjoitusten ajaksi.

Kuoroa johtaa Tuula Saarensola p. 040 179 8877.

Seuraa kuoroa Facebookissa:

Ennakkoluulotonta kokeilua

Tuulahdus on Tuusulan seurakunnassa toimiva n. 25 hengen naiskuoro. Tuulahdukselle on tyypillistä eri musiikkityylien ennakkoluuloton kokeilu sekä rento ja hyväntuulinen ilmapiiri - työntekoa kaihtamatta. Kuoron ohjelmisto käsittääkin niin kirkkomusiikin klassikoita kuin hengellisen musiikin kevyempiä tyylejä.

Aluksi oli Y-kvartetti

Tuulahdus on ollut kolmekymmentä vuotta yksi Tuusulan seurakunnan esiintyvistä musiikkiryhmistä. Aluksi oli  Y-kvartetti, jolloin mukana oli myös muutamia miehiä. Vähitellen miehet jäivät pois ja kuoro kasvoi naiskuoron mittoihin ja muutti nimensä Tuulahdukseksi.

Esiintymiset

Kuoro esiintyy seurakunnan ja kunnan tilaisuuksissa sekä järjestää jouluisin ja keväisin omia, suosittuja konsertteja. Viime vuosien tapahtumia:

Keväällä 2011  esiintymismatka Viroon.

Vuonna 2012 Antonio Vivaldin Gloria Tuusulan ja Klaukkalan kirkoissa

Keväällä 2014 kaksi kevätkonserttia

Keväällä 2015 mukana SHG-juhlavuoden tapahtumassa Rykmentinpuisto soi

Syyskuussa 2015 viikonloppumatka Tukholmaan - oma konsertti ja avustaminen Tukholman suomalaisen kirkon messussa.

2015-2016 työskentelyä ohjaaja Tiina Häkkisen kanssa.

Keväällä 2017 Tuulahdus esittää Gabriel Faurèn Requiemin Sipoossa ja Tuusulassa sekä osallistuu Kirkon musiikkijuhlien kuorokatselmukseen. Luvassa myös ilmaisu- ja improtyöskentelyä.

Laulukoulutusta

Kuoroharjoitusten yhteydessä järjestetään henkilökohtaista lauluopetusta haukkaille. Kuorolaiset maksavat lauluopetuksesta osan itse.

Uusia laulajia

Uusia laulajia kuoroon otetaan aina syys- ja kevätkauden alussa. Kuoro sopii niille, joilla on jo kokemusta kuorolaulusta tai muuten hyvä lauluvalmius. Nuotinlukutaito ei ole välttämätön.
Koelaulu on ensimmäisten harjoitusten yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää Tuula Saarensolalta