Tuulahdus

Naiskuoro Tuulahdus

Tule laulamaan Tuulahdukseen!

Kiinnostaako laulaminen kivassa, kehittymishaluisessa kuorossa?

Tuulahdukseen liitytään koelaulun kautta. Seuraava koelaulutilaisuus on ma 20.8.2018 klo 18.30 seurakuntakeskuksen Soinnussa (Rykmentintie 34).

Ota mukaan vapaavalintainen laulu. Koelauluun sisältyy myös äänialan ja stemman oppimisen testausta ja pieni haastattelu. Nuotinlukutaito ei ole välttämätön tässä kuorossa. Sen sijaan terve ääni, kyky laulaa stemmaa ja mahdollisuus sitoutua kuoron harjoituksiin ja esiintymisiin ovat tärkeitä, kun miettii mukaantuloa.

Tiedustelut: Tuula Saarensola. p. 040 179 8877.

Harjoitukset

Kuoro harjoittelee maanantaisin klo 18.30 Tuusulan seurakuntakeskuksessa Tähtitaivas-salissa Kuoroon on koelaulu. Varaa aika kuoronjohtajalta. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa kuoroharjoitusten ajaksi.

Kuoroa johtaa Tuula Saarensola p. 040 179 8877.

Seuraa kuoroa Facebookissa:

Ennakkoluulotonta kokeilua

Tuulahdus on Tuusulan seurakunnassa toimiva n. 25 hengen naiskuoro. Tuulahdukselle on tyypillistä eri musiikkityylien ennakkoluuloton kokeilu sekä rento ja hyväntuulinen ilmapiiri - työntekoa kaihtamatta. Kuoron ohjelmisto käsittääkin niin kirkkomusiikin klassikoita kuin hengellisen musiikin kevyempiä tyylejä.

Aluksi oli Y-kvartetti

Tuulahdus on ollut kolmekymmentä vuotta yksi Tuusulan seurakunnan esiintyvistä musiikkiryhmistä. Aluksi oli  Y-kvartetti, jolloin mukana oli myös muutamia miehiä. Vähitellen miehet jäivät pois ja kuoro kasvoi naiskuoron mittoihin ja muutti nimensä Tuulahdukseksi.

Tulossa

• Joulukonsertti Tuusulassa 12/2018
  • Tampereen sävelen kuorokatselmus 6/2019
  • Mozartin Requiem yhdessä Keravan Mieslaulajien kanssa syksyllä 2019.

Menneitä tapahtumia

• Keväällä 2018 yhteiskonsertti seurakunnan lapsikuorojen kanssa.
  • Jouluna 2017 oma joulukonsertti Tuusulassa.
  • Keväällä 2017 Gabriel Faurèn Requiemin Sipoossa ja Tuusulassa.
  • 2015-2016 työskentelyä ohjaaja Tiina Häkkisen kanssa.
  • Syyskuussa 2015 viikonloppumatka Tukholmaan - oma konsertti ja avustaminen Tukholman suomalaisen kirkon messussa.
  • Keväällä 2015 mukana SHG-juhlavuoden tapahtumassa Rykmentinpuisto soi.
  • Keväällä 2014 kaksi kevätkonserttia.
  • Vuonna 2012 Antonio Vivaldin Gloria Tuusulan ja Klaukkalan kirkoissa.

Laulukoulutusta

Kuoroharjoitusten yhteydessä järjestetään henkilökohtaista lauluopetusta haukkaille. Kuorolaiset maksavat lauluopetuksesta osan itse.

Uusia laulajia

Uusia laulajia kuoroon otetaan aina syys- ja kevätkauden alussa. Kuoro sopii niille, joilla on jo kokemusta kuorolaulusta tai muuten hyvä lauluvalmius. Nuotinlukutaito ei ole välttämätön.
Koelaulu on ensimmäisten harjoitusten yhteydessä tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää Tuula Saarensolalta