Nukketeatteri Pelikaani

Nukketeatteri Pelikaani

Nukketeatteri Pelikaani on vuonna 2018 Tuusulan seurakuntaan perustettu nukketeatteriryhmä. Ryhmäläiset ovat seurakunnan työntekijöitä ja työskentelevät kasvatuksen parissa.

Suutari-Martti

Pelikaanin ensimmäinen esitys Suutari-Martti sai ensi-iltansa huhtikuussa 2019. Alunperin tarina on ranskalainen kansansatu, jonka Leo Tolstoi teki kuuluisaksi. Pelikaani sovitti siitä oman näköisensä version.

Maalais-Martta

Pelikaani on työstämässä uutta esitystä Maalais-Martta, jonka ensi-ilta tulee olemaan marraskuussa 2020. Esitys jatkaa venäläissävytteisten tarinoiden sarjaa, sillä näytelmä pohjautuu löyhästi Bernadetten Varenka kirjaan.

Nukketeatteri Pelikaani esiintyy erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa, vierailee päiväkodeissa ja kouluilla.

Mikäli olet kiinnostunut esityksistämme, ole meihin yhteydessä.

Leena Pitkäniemi

Tommi Aulasmaa