Monikulttuuriset sunnuntai-illat/ Multicultural Sunday evenings
Perhe kävelyllä puistossa.

Monikulttuuriset sunnuntai-illat/ Multicultural Sunday evenings

Tervetuloa yksin tai koko perheen kanssa monikulttuurisiin Sunnuntai-iltoihin!

Welcome wether alone or with your family to the multicultural Sunday evenings!

Illat on tarkoitettu maahanmuuttajille sekä sinulle, joka haluat tutustua ja ystävystyä uusien tulokkaiden kanssa.

Evengings are both for immigrants and for those who would like to make friends with people coming from abroad.

Jokelan Kotikirkolla, Keskustie 2
At Jokela Kotikirkko, Keskustie 2.

TERVETULOA!   WELCOME!

Illat jatkuvat syyskuussa 2022.
We gather together again in September, 2022.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa, ja keskustelemme osallistujien toivomista aiheista. Tavoitteena on tutustua toinen toisiimme ja toistemme kulttuureihin sekä Tuusulaan ja suomalaiseen elämäntapaan. Illoissa on mukana arabian ja swahilin kielen tulkit. Pientä purtavaa tarjolla kahvin, teen ja mehun kera.
Tervetuloa mukaan!

We gather together once a month, and discuss topics participants wish. Our aim is to get to know each others and our cultures and also to get to know Tuusula and the Finnish way of life. There are interpreters of Arabic and Swahili with us. Available free tee, coffee and juice.
Welcome!

Lisätietoja/ More information: