Monikulttuuriset sunnuntai-iltapäivät Jokelan Kotikirkolla / Multicultural Sunday afternoons at Jokelan Kotikirkko
Perhe kävelyllä puistossa.

Tervetuloa yksin tai koko perheen kanssa monikulttuurisiin Sunnuntai-iltapäiviin!

Welcome wether alone or with your family to the multicultural Sunday afternoons!

Iltapäivät on tarkoitettu maahanmuuttajille sekä sinulle, joka haluat tutustua ja ystävystyä uusien tulokkaiden kanssa.

Afternoons are both for immigrants and for those who would like to make friends with people coming from abroad.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa,

ja keskustelemme osallistujien toivomista aiheista. Tavoitteena on tutustua toinen toisiimme ja toistemme kulttuureihin sekä Tuusulaan ja suomalaiseen elämäntapaan. Illoissa on mukana arabian kielen tulkit. Pientä purtavaa tarjolla kahvin, teen ja mehun kera.
Tervetuloa mukaan!

We gather together once a month, and discuss topics participants wish. Our aim is to get to know each others and our cultures and also to get to know Tuusula and the Finnish way of life. Arabic interpreter. Available free tee, coffee and juice.
Welcome!

Jokelan Kotikirkolla, Keskustie 2
At Jokela Kotikirkko, Keskustie 2.

TERVETULOA!   WELCOME!

Syksy 2022/ Autumn 2022