Raamattuluennot

Raamattuluennot

Kiinnostaako sinua perehtyä tarkemmin johonkin tiettyyn Raamatun kirjaan tai teemaan? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Tulevia tapahtumia

Ke 8.4.2020 18:30
Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio)
PERUTTU. Jumala tarvitsee sinua, Mikko Kaartama. Tämän tahtoisin tietää - Raamattuluentoja Tuusulan seurakuntakeskuksen auditoriossa. Mahdollisuus keskusteluun ja rukoukseen. Järj. Tuusulan seurakunta/ Kansanlähetys.

To 16.4.2020 18:30
PERUTTU. Raamattuluento: Lähimmäisen rinnalla, pastori Eliisa Winberg.
Kotikirkko - Monitoimitila
PERUTTU. Raamattuluento: Lähimmäisen rinnalla. Pastori Eliisa Winberg. Mahdollisuus keskustelulle ja kysymyksille.

Kotikirkko - Monitoimitila, Keskustie 2, 05400 Jokela
Ke 22.4.2020 18:30