Raamattuluennot
Raamattu valokeilassa sohvan käsinojalla.

Raamattuluennot

Kiinnostaako sinua perehtyä tarkemmin johonkin tiettyyn Raamatun kirjaan tai teemaan? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Tulevia tapahtumia

Ke 10.3.2021 18:30
Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio)
Liisi Jokiranta: Synti - vieläkö siitä puhutaan? Tämän tahtoisin tietää - Raamattuluentoja Tuusulan seurakuntakeskuksen auditoriossa. Mahdollisuus keskusteluun ja rukoukseen. Järj. Tuusulan seurakunta ja Kansanlähetys.

Ke 24.3.2021 18:30
Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio)
Jarkko Haapanen: Usko ja teot. Tämän tahtoisin tietää - Raamattuluentoja Tuusulan seurakuntakeskuksen auditoriossa. Mahdollisuus keskusteluun ja rukoukseen. Järj. Tuusulan seurakunta ja Kansanlähetys.

Ke 7.4.2021 18:30
Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio)
Seppo Palonen: Armon ulottuvuudet. Tämän tahtoisin tietää - Raamattuluentoja Tuusulan seurakuntakeskuksen auditoriossa. Mahdollisuus keskusteluun ja rukoukseen. Järj. Tuusulan seurakunta ja Kansanlähetys.

Ke 21.4.2021 18:30
Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio)
Eero Ahonen: Jumalan herättämä. Tämän tahtoisin tietää - Raamattuluentoja Tuusulan seurakuntakeskuksen auditoriossa. Mahdollisuus keskusteluun ja rukoukseen. Järj. Tuusulan seurakunta ja Kansanlähetys.

Ke 5.5.2021 18:30
Seurakuntakeskus - Jokipaltio (Auditorio)
Lea Pihkala: Monen ahdistuksen kautta. Tämän tahtoisin tietää - Raamattuluentoja Tuusulan seurakuntakeskuksen auditoriossa. Mahdollisuus keskusteluun ja rukoukseen. Järj. Tuusulan seurakunta ja Kansanlähetys.