Hautausmaan kausityönhaku
Tuusulan sankarihautausmaalla kaksi työntekijää laittaa havuja maassa rivissä olevien sankarihautalaattojen eteen. Taustalla näkyy järveä.

Hautausmaan kausityönhaku

Hautausmaiden kausityöhaku on avautunut!

Tule mukaan iloiseen ja reippaaseen porukkaan kauniiseen ja perinteiseen kulttuuriympäristöön Tuusulan hautausmaille.

Tuusulan seurakunta hakee hautausmaan kausityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2021 Paijalan ja Kellokosken hautausmaille, Kirkkopuistoon ja Jokelan uurnalehtoon.

Työn sisältö

Kausityöntekijät vastaavat ylläpitotyön toteutuksesta hoitohaudoilla ja hautausmaiden yleisillä viheralueilla. Eduksi katsotaan viher- tai puutarha-alan työkokemus ja koulutus, valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä sekä kiinnostus uuden oppimiseen.

Odotamme kausityöntekijöiltä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä.

Palkkaus

Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 301. Tehtävät täytetään touko- tai kesäkuun alusta alkaen ja työsuhteen kesto on 3- 6 kuukautta.

Paijalan hautausmaalla on uusi, ajanmukainen sosiaali- ja huoltorakennus, joka on otettu käyttöön 2019. Myös muilla hautausmailla on uudehkot, ajanmukaiset sosiaali- ja huoltotilat.

Työaika

Viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia ja kolmen viikon jaksossa 114 h, 45 min.

Hakuaika

Hakuaika päättyy maanantaina 8.2.2021 klo 12.00. Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Rekrytoinnit ja haastattelut aloitetaan hakuajan aikana.

Lisätietoja antavat:
työnjohtaja Viia Löppönen
040-660 5230 (tavoitettavissa ma-pe)

ylipuutarhuri Virpi Väre
040 580 4915 (vain tiistaisin klo 13-14, ei 2.2.).

PS. Nuorten kesätyöntekijöiden haku on helmikuussa!