Perhekerhot

Perhekerhot

Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa!

Viikoittain kokoontuva perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin.

Yhdessäolo lasten ja aikuisten kesken sekä elämän kysymysten jakaminen muiden aikuisten kanssa tuovat keitaan keskelle arkea.

Toiminta on maksutonta eikä edellytä ilmoittautumista.

Kevään toiminta alkaa tiistaina 10.1.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Janne Hollo
Varhaiskasvatus ja perhetyö

Jokelan perhekerho