Gospel-lattarit
Naisia tanssimassa gospellattareita.

Gospel-lattarit

Tervetuloa tutustumaan Gospel-lattareihin!

Gospel-lattarit on kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki.

Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille naisille. Gospel-lattareissa emme ole muuttumassa täydellisiksi tanssijoiksi, mutta onnistumisen ilo on jokaisen Gospel-lattarit -tunnin tavoite!

Maarit Vappula
kasvatustyöntekijä

Tulevia tapahtumia

To 2.2.2023 18:00
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Gospel-lattarit - Iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle! Torstaisin klo 18-19 seurakuntakeskuksessa Tähtitaivaassa. Ohjaajana Maarit Vappula. Tervetuloa!

To 2.3.2023 18:00

To 16.3.2023 18:00