Jokela

Lapset ja äidit maalaavat ikkunaan Kotikirkossa.

Jokelan perhekerho

Perhekerho kokoontuu Kotikirkossa (Keskustie 2) tiistaisin klo 9.30-11.30.

Perhekerhon ohjaajina toimivat lastenohjaaja Marjaana Rantanen ja kasvatustyöntekijä Johanna Pajuniemi.

Puhelin kerhoon p. 040 177 9114.

Facebook-ryhmä

Jokelan perhekerho fb, suljettu ryhmä. Perhekerho on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten. Tervetuloa ryhmään.

Tulevia tapahtumia

Ti 18.8.2020 09:30
Kotikirkko
Perhekerho kokoontuu tiistaisin Kotikirkossa klo. 9.30-12.30. Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin. Lastenhoito klo 10-11, jolloin aikuisen on mahdollisuus käydä omilla asioilla tai hengähtää hetki ja jutella muiden äitien kanssa. Perhekerhon ohjaajina Anne Lähteenmäki, Johanna Pajuniemi ja Marjaana Rantanen. Tervetuloa kerhoon.

Ti 25.8.2020 09:30

Ti 1.9.2020 09:30