Jokela

Jokelan perhekerho

Tervehdys perheet. Jokelan kirkolla ei enää pidetä perhekerhoa. Tietoa perhekerhosta annetaan lähiaikana.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9.30-11.30.

Perhekerhon ohjaajina toimivat lastenohjaaja Anne Lähteenmäki ja kasvatustyöntekijä Johanna Pajuniemi

Puhelin kerhoon p. 040 177 9114.

Uutta: Jokelan perhekerho fb, suljettu ryhmä. Perhekerho on perustettu yhteydenpitoa ja asioiden jakamista varten. Tervetuloa ryhmään.

Tulevia tapahtumia

Ti 27.8.2019 09:30
Jokelan evakko - Monitoimitila
Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9-11.30 uusissa tiloissa keskustassa (K-kauppaa vastapäätä). Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Perhekerho on seurakunnan avoin olohuone lasten ja aikuisten yhdessäololle. Perhekerhossa on kynttilähetki, aamupala ja seuraa niin leikkeihin kuin keskusteluihinkin. Yhdessäolo lasten ja aikuisten kesken sekä elämän kysymysten jakaminen muiden aikuisten kanssa tuovat keitaan keskelle arkea.Toiminta ei edellytä ilmoittautumista. Perhekerhon ohjaajina Anne Lähteenmäki ja Johanna Pajuniemi. Tervetuloa kerhoon.

Ti 3.9.2019 09:30
Jokelan evakko - Monitoimitila
Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9-11.30 uusissa tiloissa keskustassa (K-kauppaa vastapäätä, puistokuja).Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Ensimmäisen kerran aiheena tutustumme toisiimme ja uusiin kerhotiloihin. Perhekerhon ohjaajina Anne Lähteenmäki ja Johanna Pajuniemi. Tervetuloa kerhoon.

Ti 10.9.2019 09:30
Jokelan evakko - Monitoimitila
Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9-11.30 uusissa tiloissa keskustassa (K-kauppaa vastapäätä, puistokuja).Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa! Aiheena: Syyslauluja. Perhekerhon ohjaajina Anne Lähteenmäki ja Johanna Pajuniemi. Tervetuloa kerhoon.

Ti 17.9.2019 09:30
Jokelan evakko - Monitoimitila
Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9-11.30 uusissa tiloissa keskustassa (K-kauppaa vastapäätä, puistokuja). Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa!
Aiheena: Ulkoilua ja ruokailu. Perhekerhon ohjaajina Anne Lähteenmäki ja Johanna Pajuniemi. Tervetuloa kerhoon.

Ti 24.9.2019 09:30
Jokelan evakko - Monitoimitila
Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 9-11.30 uusissa tiloissa keskustassa (K-kauppaa vastapäätä, puistokuja). Perhekerhossa odotamme juuri sinua äiti, isä, isovanhempi ja hoitaja lastesi kanssa. Aiheena; Enkelin siipien suojassa. Perhekerhon ohjaajina Anne Lähteenmäki ja Johanna Pajuniemi. Tervetuloa kerhoon.

Ti 1.10.2019 09:30
Jokelan evakko - Monitoimitila
Aiheena; Satuhierontaa. Perhekerhon ohjaajina Anne Lähteenmäki ja Johanna Pajuniemi. Tervetuloa kerhoon.

Ti 8.10.2019 09:30
Jokelan evakko - Monitoimitila
Aiheena; Nukketeatteria suomalaisen kirjallisuuden päivän hengessä. Perhekerhon ohjaajina Anne Lähteenmäki ja Johanna Pajuniemi. Tervetuloa kerhoon.

Ma 14.10.2019 09:30
Perhepäivä
Jokelan evakko - Monitoimitila
Tervetuloa koko perheen voimin viettämään mukavaa touhupäivää klo. 9.30-13. Toimintaa sisällä ja ulkona. Ilmoittautuminen ruokailuun netin kautta. Ruokamaksu 5e/ 3e. Nähdään touhupäivässä.

Ti 15.10.2019 09:30
Perhepäivä
Jokelan evakko - Monitoimitila
Tervetuloa koko perheen voimin viettämään mukavaa touhupäivää klo. 9.30-13. Grilli odottaa kuumana. Omat makkarat mukaan. Meiltä tarjolla salaattia, leipää, juomana vesi ja jälkiruoaksi kahvia, mehua ja keksiä. Salaattimaksu 2e/aikuinen. Ei ilmoittautumista.

Ti 22.10.2019 09:30
Jokelan evakko - Monitoimitila
Aiheena; Muista yksinäistä ikäihmistä. Perhekerhon ohjaajina Anne Lähteenmäki ja Johanna Pajuniemi. Tervetuloa kerhoon.