Kausityöntekijäksi Paijalan hautausmaalle
työntökärryssä pari haravaa ja ämpäri punaisen kukkaistutuksen edessä. Taustalla punatiinilnen paijalan huoltorakennus

Kausityöntekijäksi Paijalan hautausmaalle

Tule meille työkaveriksi reippaaseen ja ammattitaitoiseen työporukkaan kauniiseen kulttuuriympäristöön. Tuusulan seurakunta hakee kausityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin elo-lokakuuksi 2022 Paijalan hautausmaalle.

Työtehtävät

• viheralueiden ylläpitotöitä hoitohaudoilla ja hautausmaiden yleisillä viheralueilla.

Odotukset

Odotamme sinulta

• Valmiutta työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä.
  • Kiinnostusta uuden oppimiseen.
  • Lisäksi katsomme eduksi viher- tai puutarha-alan työkokemuksen ja koulutuksen. Se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme työtehtäviin.
  • Odotamme kausityöntekijöiltä positiivista asennetta, täsmällisyyttä, kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä yhteistyökykyä.

Palkkaus

• Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 301.
  • Peruspalkka 1819,14 €.
  • Lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää (69,00-256,00 €/kk), jos työkokemusehdot täyttyvät.

Työaika

• Työsuhteen kesto on 2-3 kuukautta.
  • Viikkotyöaika on 38 tuntia 15 minuuttia kolmen viikon jaksossa 114 h, 45 min.
  • Paijalan hautausmaalla on uusi, ajanmukainen sosiaali- ja huoltorakennus, joka on otettu käyttöön 2019.

Hakuaika

• Hakuaika päättyy maanantaina 22.8.2022.
  • Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti, osoite: evl.fi/tyopaikat.

Rekrytoinnit ja haastattelut aloitetaan hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa ja tehtävät täytetään heti kun sopivat henkilöt löytyvät.

Lisätietoja antavat:

työnjohtaja Viia Löppönen
040 660 5230 (tavoitettavissa ma-pe)

ylipuutarhuri Virpi Väre
040 580 4915 (vain tiistaina 2.8. klo 13-14).