Ajankohtaista kansainvälisessä työssä

Kansainvälisyyttä Tuusulan kirkkojen messuissa:

Su 12.3. Tuusulan kirkko: saarnaa nimikkolähettimme Jani Kansanlähetyksen mediatyöstä.
Messukahveilla välähdyksiä maailmanlaajuisesta mediatyöstä.

Su 7.5. Jokelan Kotikirkko: saarnaa Antero Rasilainen, Evankelinen lähetysyhdistys ELY ry:n toiminnanjohtaja.
Messukahveilla kuulumisia Viron kirkosta ja sen perhekeskustyöstä.

Lähetyksen kevätretki la 27.5.2023

Uusin nimikkokohteemme on
Kolumbia

Tuemme Kolumbiassa alueen yhteisöjä konfliktin jälkeiseen elämään siirtymisessä ja vahvistamme yhteisöjen mahdollisuutta vaikuttaa itseään koskeviin päätöksiin.
Tuemme työtä Suomen Lähetysseuran kautta ja kohdetta tuetaan myös Suomen kehitysyhteistyövaroin.

Luetaan yhdessä -ryhmät Hyrylässä ja Jokelassa

on tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia suomenkieltä. Katso lisää vasemman sivupalkin kohdasta "monikulttuurinen työ".

Haluatko tutustua lähetystyöhön
kotona?

Tilaa kirjepostina tai sähköpostina lähetystyöntekijöiden kirjeitä!

Tilaa sähköpostiin tai kirjeenä kotiin lähetystyöntekijöiden rukous- ja kuulumiskirjeitä  Ota yhteyttä:
**@** tai p. 040-740 8191.

Tulevia tapahtumia

To 2.2.2023 14:00
Kotikirkko - Armo (Monitoimitila)
Olohuone kaikille, jotka haluavat tulla ja olla. Mahdollisuus jutella, keittää kahvia, tehdä käsitöitä, pelailla... - kaikki on kiinni osallistujista itsestään.

Su 5.2.2023 14:30
Monikulttuurinen iltapäivä
Monikultturinen iltapäivä.
Tervetuloa yksin tai koko perheen kanssa monikulttuurisiin Sunnuntai-iltoihin!
Illat on tarkoitettu maahanmuuttajille sekä sinulle, joka haluat tutustua ja ystävystyä uusien tulijoiden kanssa. Illoissa on lastenhoito. Pientä purtavaa tarjolla. Kokoonnumme kerran kuussa.
TERVETULOA MUKAAN!

Ma 6.2.2023 09:30
Muu tila
Hyrylän Luetaan yhdessä ryhmä perhetupa Myötätuulessa,Purjekuja 1.Ryhmässä opetellaan puhumaan suomen kieltä. Ryhmät ovat kaikille avoimia, ja osallistuminen on ilmaista. Ryhmiä ohjaavat vapaaehtoiset ohjaajat.
To 9.2.2023 14:00

Ma 13.2.2023 09:30