Ajankohtaista kansainvälisessä työssä

HALUATKO POSTIA KOTIIN?
Lähetyspiirien tauon aikana piiriläisten ja kaikkien muidenkin on mahdollisuus
saada sähköpostiin tai kirjeenä kotiin lähetystyöntekijöiden rukous- ja kuulumiskirjeitä
sekä kansainvälisen työn sihteerin tsemppipostia .
Ota yhteyttä:
**@** tai p. 044-3533617.

Koronan vaikutukset tuntuvat myös lähetystyöntekijöidemme arjessa:

KUULUMISIA KYPROKSELTA:
ILOLAN PERHEEN RADIOHAASTATTELU

Voit kuunnella Ilolan perheen radiohaastattelun klikkaamalla tätä linkkiä:
Kyprokselta Ilolan perheen haaastattelu

Ilolat lähtivät maaliskuun alussa Kyprokselle kristilliseen satelliittitelevisiotyöhön. Ei vienyt kuin noin viikko ja korona muutti tilannetta. Kuuntele haastattelusta lisää.

OMANISTA RYTKÖSEN PERHEEN VIDEOTERVEISET: virtuaalikirkkokahvit su 22.3.
Video löytyy facebook -sivuiltamme ma 23.3. kohdalla.

Eija ja Aaro Rytkönen perheineen tekevät uskontodialogityötä Omanissa. Videolla koronan värittämästä nykyarjesta, perheen elämästä sekä vanhempien työstä ym.

KROATIAN KUULUMISET:
ELINA BRAZ DE ALMEIDAN BLOGI

Voit lukea blogin klikkaamalla tätä linkkiä
Elinan blogi 10.3.2020
Elinan blogeja julkaistaan Medialähetys Sanansaattajien nettisivuilla.

Elina toimii pappina Kutinan seurakunnassa sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Blogissa väläys arjesta nyt.

LÄHETYSPIIRIT ovat toistaiseksi tauolla
koronatilanteen vuoksi.

Lähetyspiirit löytyvät, kun klikkaa vasemmasta laidasta "Lähetyspiirit".

Haluatko lähetystyöntekijöiden rukous- ja uutiskirjeitä? Laita viestiä:
**@** tai p. 040 740 8191

SUOMEN KIELEN KESKUSTELURYHMÄT
ON TOISTAISEKSI PERUTTU/
FINNISH DISCUSSION GROUPS
CANCELLED TEMPORARILY

Ryhmiä kokoontuu Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella. / We have groups in Hyrylä, Jokela and Kellokoski.
You are warmly wellcome! Groups are open for everybody. Free of charge.
Olet lämpimästi tervetullut! Ryhmät ovat kaikille avoimia ja osallistuminen on ilmaista.

Katso lisää/ To read more:
klikkaa vasemmasta laidasta/ left side of the page:
"Discussion groups/ Suomen kielen ryhmät.

Tulevia tapahtumia

To 9.4.2020 10:00
PERUTTU TOISTAISEKSI
Jokelan Suomen kielen keskusteluryhmä kokoontuu torstaisin klo 10-11 Jokela-talolla, Keskustie 20.
Ryhmä on kaikille avoin, ja se on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia suomen kieltä. Ryhmiä ohjaavat vapaaehtoiset ohjaajat. Osallistuminen on ilmaista.
Ti 14.4.2020 13:00
PERUTTU Iloiset Afrikan auttajat - ryhmä
Kotikirkko - Monitoimitila
Ti 14.4. mukana pastori Timo Huuhtanen.

Ryhmä haluaa tehdä hyvää Tuusulassa ja Etiopiassa. Käsitöiden myynnillä tuetaan mm. Etiopian aids-orpo ja vammaistyötä. Vietämme aikaa yhdessä; on mahdollisuus tehdä käsitöitä tai olla tekemättä. Joka kerralla myös kahvit ja hartaus.

Kotikirkko - Monitoimitila, Keskustie 2, 05400 Jokela
To 16.4.2020 10:00
Ti 21.4.2020 13:00
PERUTTU Kelliksen Lähetyspysäkki
Kellokosken seurakuntatalo
PERUTTU Kevään LähetysPysäkit Kellokosken seurakuntatalolla 10.3. ja 21.4. klo 13.
Ti 10.3. Etiopiassa lähetystyössä ollut Ulpu Leino kertoo maasta, työstään ja kokemuksistaan. Hartaus ja jutustelua kahvien äärellä. Mukana myös Johanna Makkonen.
Ti 21.4. Mukana lähetystyöntekijä ja Johanna Makkonen.

Kellokosken seurakuntatalo, Männistöntie 5, 04500 Kellokoski
Ke 22.4.2020 13:00
PERUTTU Tuusulan lähetyspiiri
Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila)
PERUTTU Tuusulan lähetyspiiri kokoontuu Tuusulan seurakuntakeskuksen alakerran Helmi-huoneessa.
Lähetystyön kuulumisia, tutkimme Raamattua sekä kahvin äärellä jutustelua. Mukana Johanna Makkonen.

Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
To 23.4.2020 10:00
Pe 24.4.2020 17:30
PERUTTU Roskaa, Ruokaa ja Riimejä
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
TAPAHTUMA PERUTTU
Klo 17 alkaen kerätään roskia ja ulkoillaan
klo 18 keitto tarjolla (yli 18-v ruokamaksu 2€) Ruokailu Mannassa
klo 19 vieraana Pekka Simojoki kitaroineen

Nuoret mukana klo 17.30 Rosan ja Miran kanssa!

Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ti 28.4.2020 13:00
PERUTTU Iloiset Afrikan auttajat - ryhmä
Kotikirkko - Monitoimitila
PERUTTU Iloiset Afrikan auttajat -ryhmä kokoontuu Jokelan Kotikirkossa joka toinen tiistai klo 13-15. Mukana Johanna Makkonen.

Kotikirkko - Monitoimitila, Keskustie 2, 05400 Jokela
To 30.4.2020 10:00