Antero Rasilainen Ely:stä on mukana sunnuntaina 19.1. Tuusulan kirkon messussa ja Rihasalin messussa. Kirkkokahveilla mahdollisuus kysymysten esittämiseen ja keskusteluun.

Ajankohtaista kansainvälisessä työssä

SU 19.1. VIRONTYÖN PYHÄ
mukana PÄÄSIHTEERI ANTERO RASILAINEN
Evankelinen lähetysyhdistys Ely ry:stä

Tuusulan kirkon messu klo 10
Rihasalissa messu klo 13.
Molempien messujen jälkeen kahvit, joilla mahdollisuus keskustella ja kuulla Viron kirkon perhekeskustyöstä.

TUUSULAN PÄÄKIRJASTOSSA
NEPALIN LAPSET -NÄYTTELY
JA SATUHETKET  2.- 27.2.2020

Lastenosaston vitriinissä ja seinällä
leluja, kirjoja ja lasten kuvia Nepalista.
Voit ottaa näyttelystä mukaasi nepalilaisen tytön ja pojan paperinuken.
Näyttelyn tavarat: Kirsti Kirjavainen, entinen Suomen Lähetysseuran lähetti
Kirsti kertoo nepalilaisen sadun
SATUHETKISSÄ KIRJASTOSSA:
ke 29.1. KLO 9.30 JA 10
TO 27.2. KLO 9.30 JA 10

SU 9.2. ILOLAN PERHEEN LÄHTÖJUHLA:
klo 10 Tuusulan kirkon messu
n. klo 11.30 lounas (vapaaehtoinen ruokaraha) sekä ohjelmaa Tuusulan seurakuntakeskuksessa.
Ilolan perhe lähtee kristilliseen SAT-7 mediatyöhön Kansanlähetyksen kautta. Tästä työstä sekä Ilolan perheen kuulumisia lisää lounaan yhteydessä.

SU 1.3. klo 17 RAKKAUTTA YLI RAJOJEN -ILTA Tuusulan seurakuntakeskuksessa.
Ilta on osa “Viron kirkon Perhekeskus on tour” -kiertuetta. Lisätietoa tulossa.

LÄHETYSPIIRIT Katso lisää:

klikkaa vasemmasta laidasta "Lähetyspiirit".

Haluatko lähetystyöntekijöiden rukous- ja uutiskirjeitä? Laita viestiä:
**@** tai p. 040 740 8191

SUOMEN KIELEN KESKUSTELURYHMÄT/
FINNISH DISCUSSION GROUPS

You are warmly wellcome! Groups are open for everybody. Free of charge.
Olet lämpimästi tervetullut! Ryhmät ovat kaikille avoimia ja osallistuminen on ilmaista.

Katso lisää/ To read more:
klikkaa vasemmasta laidasta/ left side of the page:
"Discussion groups/ Suomen kielen ryhmät.

Tulevia tapahtumia

Su 19.1.2020 11:10
Kirkkokahvit ja lähetysinfo
Kirkkotupa
Messun jälkeen kahveilla Kirkkotuvalla mukana Elyn pääsihteeri Antero Rasilainen: kuulumisia Viron kirkon perhekeskustyöstä.

Kirkkotupa, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Ti 21.1.2020 13:00
Kotikirkko - Monitoimitila
Iloiset Afrikan auttajat -ryhmä kokoontuu Jokelan Kotikirkossa joka toinen tiistai klo 13-15.
Ti 21.1. mukana pitkäaikainen Nepalin lähetti Kirsti Kirjavainen sekä Johanna Makkonen.

Ti 4.2.2020 13:00
Kotikirkko - Monitoimitila
Iloiset Afrikan auttajat -ryhmä kokoontuu Jokelan Kotikirkossa joka toinen tiistai klo 13-15: klo 13-kahvit ja toimintaa. Klo 14.40- rukouksen ja hartauden hetki.
Ryhmä haluaa tehdä hyvää Tuusulassa ja Etiopiassa. Käsitöiden myynnillä tuetaan mm. Etiopian aids-orpo ja vammaistyötä. Vietämme aikaa yhdessä; on mahdollisuus tehdä käsitöitä tai olla tekemättä. Joka kerralla myös kahvit ja hartaus. Mukana kansainvälisen työn sihteeri Johanna Makkonen.

Su 9.2.2020 10:00
Messu jazz-sävelillä
Tuusulan kirkko
Kirkkokahvit. Heti messun jälkeen seurakuntakeskuksessa lounas (vapaaehtoinen ruokamaksu) ja Ilolan perheen lähtöjuhla SAT-7 mediatyöhön (Rykmentintie 34), Pyhäpäivä: 3. sunnuntai ennen paastonaika / 3. söndagen före fastetiden, Toimittaa pastori: Satu Mäkinen, Kanttorina: Riina Haapaniemi, Avustajat: Johanna Makkonen, Vieraileva saarnaaja: Ilolan perhe Kansanlähetyksen SAT- 7-työstä, Musiikkiryhmä: Naiskuoro Aiolis, johtaa Jaime Belmonte

Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, 04310 Tuusula
Su 9.2.2020 11:30
Lähetysjuhla;
Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti)
Juhlitaan Tuusulan seurakuntakeskuksessa Ilolan perhettä Tuusulan uusiksi nimikkoläheteiksi. Lounas (vapaaehtoinen ruokamaksu)ja ohjelmaa. Aloitamme, kun messu Tuusulan kirkossa on loppunut.

Seurakuntakeskus - Pohjantähti (Kabinetti), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ti 11.2.2020 18:00
Toivoa naisille -ryhmä Hyrylässä
Muu tila
Tuusulan Toivoa naisille -ryhmä kokoontuu kerran kuussa tiistaisin klo 18 osoitteessa Hyökkäläntie 7 A 6. Ryhmän vetäjä on Kati Lücke.
Toivoa naisille -työ on maailmanlaajuinen rukousliike. Se tekee lähetystyötä sekä rukouksen että radio-ohjelmien välityksellä.

Työn tarkoituksena on tukea ja auttaa sorron alla eläviä naisia. Ryhmät rukoilevat ja osallistuvat parhaaksi katsomallaan tavalla radio-ohjelmien tukemiseen.
Ke 12.2.2020 13:00
Tuusulan lähetyspiiri
Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila)
Tuusulan lähetyspiiri kokoontuu Tuusulan seurakuntakeskuksen alakerran Helmi-huoneessa. Mukana Johanna Makkonen.

Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ti 18.2.2020 13:00

Ti 3.3.2020 13:00