Luottamushenkilö kysyy kansainvälisestä työstä, osa 6/10
Berit Haglund puolivartalokuvassa

Luottamushenkilö kysyy kansainvälisestä työstä, osa 6/10

Luottamushenkilö Berit Haglund

• KERTOO, mikä on auttanut jaksamaan pandemian aikana
  • KYSYY Elina Braz de Almeidalta hänen työstään ja elämästään Kroatiassa
  • LISÄÄ Elinan työstä:
    Uutiskirje löytyy koko tekstin lopusta, ja Elinan blogisivut löytyvät klikkaamalla tätä linkkiä:
    Elinan blogikirjoituksia
  • LYHYESTI: Seurakuntamme tukee Kroatiassa Elina Braz de Almeidan työtä Medialähetys Sanansaattajien kautta. Elina toimii Kutinan seurakunnan pastorina sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Seurakuntamme tukee lähetystyötä yhteensä kahdeksassa eri maassa.

Berit, mikä on auttanut sinua jaksamaan pandemian aikana?

Luottamus Jumalaan ja mukava puoliso ovat auttaneet minua pandemian aikana.

Mitä haluaisit kysyä Elinalta Kroatiassa?

1) Elina Braz de Almeida, mitä olet tehnyt kun koti-ikävä on kasvanut suureksi?

En ole löytänyt vielä lääkettä koti-ikävään näinä vuosina Kroatiassa. Sen kanssa kai pitää vain oppia elämään ❤️

2) Oletko kokenut, että lähetystyö joskus on liian hankalaa?

Lähetystyö on aina liian hankalaa lähetystyöntekijälle. Lähetystyö on elämää ja työtä  sellaisessa jännitteessä, mikä on samaan aikaan ihmisen kokoinen ja toisaalta vain Jumalalle mahdollista.

3) Kerro jostain rukousvastauksesta hankalassa elämäntilanteessa lähetystyössä!

Olen huomannut, että usein hankalien paikkojen rukousvastaukset ovat tulleet tilateissa, joissa on ensin pitänyt luovuttaa ja tunnustaa, että minä en voi mitään. Kerrankin junassa konduktööri tuli tarkstamaan lippuja ja minä olin unohtanut oman kuukausilippuni kotiin. Ensin hän heitti minut junasta ulos seuraavalla asemalla, mutta juuri ennen kuin juna jatkoi asemalta matkaa hän ohjasikin minut takaisin sisään ja henkilökunnan pöytään. Ystävystyimme ja sain kertoa hänelle
Jeesuksesta.

Mikäli haluat lukea enemmän
seurakuntamme lähetys- ja kansainvälisestä työstä

ota yhteyttä Johanna Makkoseen:
**@**
tai p. 040 740 8191. Lähetämme sinulle kirjepostitse/sähköpostitse uutiskirjeitä.

pdf liite

Elinan kirje/ kesäkuu 2021