Hiljaisuuden retriitti 27.11.
pyöreällä pöydälla palaa kaksi kynttilää ja on ikonin kuva

Hiljaisuuden retriitti 27.11.

Hiljaisuuden virvoittama maa
kutsuu kohti Jumalaa

Olet sydämellisesti tervetullut hiljaisuuden retriittiin lauantaina 27.11.2021 Tuusulan seurakunnan Rusutjärven leirikotiin.

Marraskuu on hiljentymisen aikaa. Luonto valmistautuu talveen. On aika päästää irti ylimääräisestä ja hellittää hetkeksi. Retriitti antaa mahdollisuuden laskeutua myöhäissyksyn hiljaisuuteen, levähtää pyhän äärellä.

TEEMANA LEPO JUMALASSA

Rennon olemisen lomassa päivää rytmittävät lyhyet rukoushetket. Ohjelman lisäksi voit myös ulkoilla, lukea hiljaisuutta tukevaa kirjallisuutta, kirjoittaa tai maalata mielestä esiin nousevia hiljaisuuden kuvia. Lounashetki jaetaan myös yhdessä hiljaisuudessa. Olet tervetullut olitpa sitten ensikertalainen tai jo kokenut retriittivieras.

AIKA JA PAIKKA

Retriitti on päivän mittainen alkaen aamukahvilla klo 9.30 ja päättyen klo 16.00. Paikkana seurakunnan leirikeskus Rusutjärvellä, Hämeentie 34.

HINTA

Retriitin hinta on 15 € sisältäen aamukahvin, keittolounaan ja iltapäiväkahvin.

VETÄJÄT

Retriitin vetäjinä toimivat Jaana Laukkarinen ja Satu Mäkinen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tästä linkistä. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa sähköpostilla.

LISÄTIEDOT